Legend of Zelda komt terug op 3DS

The Legend Of Zelda A Link Between WorldsVandaag maakt Nintendo bekend dat het op 22 november 2013 het vervolg op de klassieker van de ‘The Legend of Zelda: A Link to the Past’ zal lanceren voor de Nintendo 3DS, genaamd ‘The Legend of Zelda: A Link Between Worlds’. Het vorige deel kwam uit in 1991 voor de Super NES en heeft lang op zich laten wachten, de verwachtingen zijn dus hoog gespannen. The Legend of Zelda komt terug op 3DS, wordt het weer een succes en een kaskraker zoals het eerste deel uit 1991?

The Legend of Zelda, het spel

In dit nieuwe spel moet je kerkers veroveren, puzzels oplossen en zijn er nieuwe spelmogelijkheden toegevoegd. Tijdens de reizen door de werelden van Hyrule en Lorule ontmoet je verschillende oude bekenden uit de Zelda series zoals Prinses Zelda en Sahasrahla. Verder zijn er nieuwe hoofdrolspelers toegevoegd zoals prinses Hilda en koopman Ravio bij wie je al vroeg in het spel diverse belangrijke objecten aan kunt schaffen om verder te komen in het spel.

Tijdens dit spel kun je via verschillende extra missies en mini-games in het spel spelen om extra beloningen te ontvangen. Een minigame is bijvoorbeeld een honkbalachtig spel waarbij je de bal tegen potten en vijanden aan moet slaan.

Beschikbaar
Vanaf 22 november a.s. is ‘The Legend of Zelda: A Link Between Worlds’ te koop voor de Nintendo 3DS Systemen. Er wordt voor de ware Zelda fan zelfs een limited edition uitgebracht genaamd: ‘The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Limited Edition Nintendo 3DS XL-systeem’. Aan de buitenkant van dit systeem zit het dubbele Triforce logo. Ook krijg je hierbij een download code waarmee je het spel meteen kunt downloaden in de Nintendo eShop.

Weet jij de boze en duistere Yuga te dwarsbomen? Red de zeven wijzen en zorg ervoor dat de harmonie in het koninkrijk Hyrule weer in alle vrede wordt hersteld. Wil je meer weten over ‘The Legend of Zelda: A Link Between Worlds? Neem dan een kijkje op de officiële Zelda pagina van Nintendo. The Legend of Zelda komt terug op 3DS van Nintendo!

Dit vind je misschien ook leuk...