Over SpeelgoedMagazine.nl

Over SpeelgoedMagazine.nl: SpeelgoedMagazine.nl is een onafhankelijk platform boordevol informatie, recensies, tips en nieuws over speelgoed en games voor jong en oud. Doordat SpeelgoedMagazine.nl onafhankelijk is vind je in dit online magazine eerlijke informatie en betrouwbare recensies over speelgoed en games.

Over SpeelgoedMagazine.nl

Waarom SpeelgoedMagazine.nl? Dit online magazine tjokvol info over speelgoed en games is een uitstekend instrument voor jonge ouders, kinderen, gamers en een ieder die met speelgoed speelt of het als cadeau wilt geven. Krijg inspiratie door alle speelgoed artikelen op SpeelgoedMagazine.nl en je koopt alleen nog maar leuk speelgoed wat in de smaak valt!

SpeelgoedMagazine.nl is ontwikkeld omdat er weinig, echte ervaringen over speelgoed wordt gedeeld op het internet. Meestal komt het op ons over dat de recensies door de winkels zelf worden geschreven en dat kan nooit de bedoeling zijn. Eerlijke reviews, informatie en tips geven je de tools om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen bij de aankoop van speelgoed en/of games. Het is immers zonde om je geld uit te geven aan een stuk speelgoed, een game console of een videogame als achteraf blijkt dat het toch niet is wat je ervan had verwacht.

Over de SpeelgoedMagazine.nl App

Naast het publiceren van allerlei speelgoed nieuws en recensies is SpeelgoedMagazine.nl bezig met het ontwikkelen van een SpeelgoedMagazine.nl App voor Android en iOs besturingssystemen. Met deze App kun je straks ook in winkels informatie over speelgoed en games vinden. Zodra de App klaar is voor publicatie en de SpeelgoedMagazine.nl app beschikbaar is voor de verschillende besturings systemen kun je dat als eerste hier op SpeelgoedMagazine.nl lezen. Hou het nieuws op SpeelgoedMagazine.nl goed in de gaten voor het laatste nieuws over de SpeelgoedMagazine.nl app en volg ons op Twitter om als eerste geïnformeerd te worden.

Oproep aan speelgoed ontwikkelaars
Fabrikanten, producenten en winkels worden door SpeelgoedMagazine.nl uitgenodigd om persberichten en recensiematerialen op te sturen zodat dit online magazine kan blijven groeien en Nederland en België kan voorzien van onafhankelijk speelgoed nieuws en informatie.