Recensie De Gorgels

Boek: De Gorgels
Auteur: Jochem Myjer
Leeftijdscategorie: 4 – 8 jaar

Samenvatting:

Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een vreemd wezentje op de rand van zijn bed. Het lijkt wel een bolletje wol, met armpjes en beentjes en twee harige, puntige oren. Maar als Melle het licht aandoet, is het wezentje verdwenen. Als hij er op school over vertelt, lacht iedereen hem uit. Zelfs papa, die bioloog is, zegt dat het onzin is, dat zulke wezentjes niet bestaan. Maar Melle weet zeker wat hij gezien heeft…

Over De Gorgels

Een fantasierijk en spannend avontuur over Gorgels, Brutelaars en een jongen met superogen, van cabaretier Jochem Myjer. Geïllustreerd door Rick de Haas, bekend van Mees Kees.
De boeken over De Gorgels zijn te koop bij speelgoedwinkel Lazylama.nl

Recensie De Gorgels

Wat een geweldig boek of luisterboek voor kinderen. We werden helemaal meegenomen in de fantasie van Jochem Myjer over zijn Gorgels. In het luisterboek komen alle personages tot leven, zijn er achtergrondgeluiden en wordt je als vanzelf meegezogen in de wereld van Melle en De Gorgels.

De lengte van de hoofdstukken is prima om steeds voor het slapen gaan een hoofdstuk voor te lezen. De zinnen zijn kort en de taal is simpel.

Kortom, een fantastisch boek om voor te lezen of iets oudere kinderen zelf te laten lezen. Ook verkrijgbaar als luisterboek.

Conclusie Recensie De Gorgels

Het boek De Gorgels is zeer geschikt voor kinderen vanaf 3 a 4 jaar om uit voorgelezen te worden. Als de kinderen iets ouder zijn kunnen ze zelf gaan lezen. Aanrader voor het slapengaan.

Wij waarderen De Gorgels met een stunning 9,4!

Waardering SpeelgoedMagazine.nl: 9,4 / 10

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...