Recensie Super Sand Suitcase ABC

Product: Super Sand Suitscase ABC
Producent: Goliath
Adviesverkoopprijs: €22,99
Leeftijdscategorie: 4+

Verkooptekst fabrikant: Super Sand laat zich makkelijk bewerken en je kunt er de mooiste figuren mee maken. Maak nu je eerste woord met deze set Super Sand met daarin alle zesentwintig letters van het alfabet!
Klopt dit? Het maken van woorden wordt op deze manier superleuk!

Recensie Super Sand Suitcase ABC

Recensie Super Sand Suitcase ABCNadat er al eerder succesvol een koffer met Super Sand is uitgebracht, brengt Goliath nu een nieuw koffertje Super Sand uit: Super Sand Suitcase ABC. Perfect om het in op te bergen en zo gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

Over Super Sand Suitcase ABC

In de Super Sand Suitcase ABC zit 560 gram van het magische zand, een roller om het zand glad mee te krijgen en vormpjes voor alle letters van het alfabet! Hiermee moedig je je kind(eren) aan om hun eerste woordjes te maken. De vormpjes duw je gemakkelijk in het zand, waarmee je een afdruk van een letter maakt.

Recensie Super Sand Suitcase ABC Letters

Conclusie recensie Super Sand Suitcase ABC

Recensie Super Sand Suitcase ABC van Goliath GamesWe hebben al vaker Super Sand producten getest en beschreven. De eigenschappen van het product zijn niet veranderd. Het is nog steeds super zacht, makkelijk te bewerken, droogt niet uit, is gemaakt van natuurlijke materialen, antibacterieel, stimuleert de creativiteit en de fijne motoriek.
De Super Sand Suitcase ABC stimuleert ook de drang om letters te leren en woorden te vormen. Hoe leuk is het wanneer je kind zijn of haar naam in het magische Super Sand kan maken?

Het is enorm handig dat deze set in een koffer zit. Het is een handzame koffer waarin je de spullen eenvoudig kunt opbergen. Deze koffer is gemakkelijk mee te nemen en neemt weinig plaats in.

De redactie van SpeelgoedMagazine.nl kan niet anders dan de recensie Super Sand Suitcase ABC af te ronden met een zeer verdiende tien voor het product Super Sand Suitcase ABC.

Waardering recensie Super Sand Suitcase ABC door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Click to rate this post!
[Total: 9 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...