Recensie L.O.L. Surprise! Dance Minipoppen

Naam: L.O.L. Surprise! Dance Minipoppen
Merk: MGA
Leeftijdscategorie: 5+

Beschrijving fabrikant:
L.O.L Surprise! Dance Minipoppen zijn 8 leuke verrassingen in een verpakking. Je ontvangt willekeurig 1 van de 12 personages. Verzamel ze allemaal en organiseer een danswedstrijd. Bedenk je eigen choreografie nadat je de speciale dansmoves van elke pop hebt uitgepakt.

Recensie L.O.L. Surprise! Dance Minipoppen

Deze speciale editie van de L.O.L Surprise! ballen hebben het leuke concept dat je niet weet welk personage je precies hebt. Je pakt de bal uit en bij elke laag komt er een verrassing tevoorschijn. Deze Dance Dance Dance editie bevat black light om extra verrassingen te laten oplichten.

Elke pop heeft een unieke danskaart met daarop een holografische illustratie die je unieke dansmove laat zien. Met de echt ronddraaiende dansvloer kun je de dansmoves van je personage goed laten zien. Je kunt alle dansvloeren van deze Dance Dance Dance editie aan elkaar koppelen en tegelijk laten ronddraaien.

Het is elke keer weer spannend welk personage je uitpakt. Het is een leuk concept en erg makkelijk voor wat jongeren kinderen.

Conclusie L.O.L. Surprise! Dance Minipoppen

Wij zijn fan van deze L.O.L. Surprise! Dance Minipoppen. De verhouding van de prijs en de kwaliteit die je ervoor terug krijgt is ook zeer goed.

L.O.L. Surprise! Dance Minipoppen krijgt van ons een 8,5!

Waardering SpeelgoedMagazine.nl: 8,5 / 10

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...