Recensie Super Sand Eggs

Product: Super Sand Eggs
Producent: Goliath
Adviesverkoopprijs: €9,99
Leeftijdscategorie: 4+

Verkooptekst fabrikant: Een speciale, vrolijke paas verrassing: Super Sand Eggs!
Klopt dit? Wow, Super Sand verpakt in een paas ei.

Recensie Super Sand Eggs

Recensie Super Sand EggsSuper Sand is het magische zand waarmee kinderen schoon en veilig figuren kunnen maken. Dit ‘zand’ om binnen mee te spelen is inmiddels razend populair en niet meer weg te denken uit de schappen in de speelgoedwinkels. Speciaal voor de Pasen brengt Goliath het Super Sand nu uit in een speciale paas variant: Super Sand Eggs.

Over Super Sand Eggs

De Super Sand Eggs bestaan uit een gekleurd ei als verpakking, met daarin honderd gram Super Sand en een speciaal paas figuurtje. Er zijn drie varianten verkrijgbaar: een konijntje, een kuikentje en een lammetje.

Recensie Super Sand EggsDe redactie van SpeelgoedMagazine.nl heeft in de afgelopen jaren al vaker recensies geschreven over Super Sand producten. De voordelen van Super Sand (ultra zacht, droogt niet uit, makkelijk te bewerken, veilig en schoon) zijn in deze recensies uitvoerig beschreven. Wil je dit teruglezen? Neem dan hier een kijkje: Super Sand.

Super Sand stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen. Met de Super Sand Eggs kunnen kinderen vrolijke paasdieren maken.

Conclusie recensie Super Sand Eggs

We kunnen hier heel kort en duidelijk over zijn: Super Sand is kwalitatief goed en veilig speelgoed en kinderen vinden het leuk om hiermee te spelen. De Super Sand Eggs zijn een perfect cadeau voor pasen. Hoe leuk is om het paas-eieren in de tuin te verstoppen samen met enkele Super Sand Eggs? Dat wordt een Pasen om nooit meer te vergeten!

De Super Sand Eggs zijn vanaf maart 2016 verkrijgbaar en hebben een adviesverkoopprijs van €9,99.

De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert de recensie Super Sand Eggs met een verdiende negen als rapportcijfer.

Waardering recensie Super Sand Eggs door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 8 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...