Recensie Fisher-Price Stapelblokken

Product: Fisher-Price Stapelblokken
Producent: Mattel
Leeftijdscategorie: 6-36 maanden
Adviesverkoopprijs: €9,99

Verkooptekst fabrikant: Ieder blok heeft allerlei activiteiten! Stapel alle drie de blokken op elkaar en druk op het bovenste blok en je krijgt een toren waaraan van alles beweegt.
Klopt dit? Absoluut. Zelfs jonge ouders vinden het leuk om ermee te spelen!

Recensie Fisher-Price Stapelblokken

Recensie Fisher-Price StapelblokkenIedereen kent nog wel de stapelblokken van vroeger. Blokken die je kunt stapelen en waaraan je iets kunt bewegen wat een geluidje maakt of een afbeelding laat zien. Fisher-Price is een merk dat blijft innoveren en heeft nu een moderne variant stapelblokken bedacht.

Over Fisher-Price Stapelblokken

In de doos Fisher-Price Stapelblokken vind je drie verschillende blokken welke je op elkaar kunt stapelen. De blokken hebben op de ene zijkant een letter (A, B of C) en op de andere kant een cijfer (1, 2 of 3). Op de achterkant van de blokken kun je iets schuiven of omklappen om een plaatje te laten zien en op de voorkant kan iets bewegen. Dit kun je doen door het element zelf in beweging te brengen, of door op de vrolijke knop aan de bovenkant van het blokje te drukken. Wanneer je de drie blokken stapelt, druk je op de knop van het bovenste blokje, waarna vervolgens alle drie de elementen van ieder blokje gaan bewegen!

Conclusie recensie Fisher-Price Stapelblokken

Recensie Fisher-Price StapelblokkenDe Stapelblokken van Fisher-Price zijn goed voor de ontwikkeling van de motoriek van jonge kinderen: bouwen (stapelen) en elementen op het blokje laten bewegen. Verder maken kinderen kennis met letters en cijfers.

De Fisher-Price Stapelblokken zijn gemaakt van stevig plastic en kunnen zeer goed tegen een flink stootje: erg belangrijk voor speelgoed voor kinderen vanaf zes maanden! Fisher-Price is een merk dat veel onderzoekt en graag wilt leren van experts, om zo het beste speelgoed te kunnen ontwikkelen waarmee kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. En dit al sinds 1931!

Deze stapelblokken zijn innovatief, kwalitatief goed en normaal geprijsd. De recensie Fisher-Price Stapelblokken wordt daarom met een zeer verdiende 9,5 gewaardeerd door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl.

Waardering recensie Fisher-Price Stapelblokken door SpeelgoedMagazine.nl: 9,5 / 10

Dit vind je misschien ook leuk...