Recensie Spiegeltje Spiegeltje aan de wand van Goliath

Product: Spiegeltje Spiegeltje aan de wand
Producent: Goliath Games
Adviesverkoopprijs: €29,99
Leeftijdscategorie: 5+

Verkooptekst fabrikant: Ik geef antwoord op jouw vragen… en ik vertel je welke prinses je bent.
Klopt dit? De spiegel vertelt inderdaad welke prinses je bent!

Recensie Spiegeltje Spiegeltje aan de wand van Goliath

Recensie Spiegeltje Spiegeltje aan de wandHoudt je kind van prinsessen, sprookjes en interactief speelgoed? Dan is Spiegeltje Spiegeltje aan de wand van Goliath wellicht het speelgoed voor jouw kind! Dit nieuwe, magische spel van Goliath is vanaf augustus 2016 verkrijgbaar in de winkels.

Over Spiegeltje Spiegeltje aan de wand van Goliath

Dit nieuwe, interactieve speelgoed van Goliath is een echte toverspiegel. Speel ermee en de spiegel vertelt je welke prinses je bent. Om te beginnen moet je de schuifknop op de achterkant van de spiegel naar de ‘Play’ stand in het midden zetten. Vervolgens druk je op de hartjesknop aan de voorzijde van de spiegel. Wil je de spiegel weer uitzetten? Druk dan drie seconden op de hartjesknop.

Recensie Spiegeltje Spiegeltje aan de wandWanneer de spiegel aanstaat kun je verschillende dingen doen. Wanneer je nog een keer op de hartjesknop drukt, kun je weer iets anders doen

Je kunt de spiegel verschillende tovervragen stellen, waarop de spiegel dan antwoord geeft. De spiegel kan antwoord geven op tien speciale tovervragen zoals ‘Wie is het mooiste?’, ‘Vind je me leuk?’ en ‘Hoe leeft een prinses?’. De vragen die je kunt stellen staan beschreven in het boekje welke je in de doos vindt.

Wanneer je zegt: ‘Speel wat muziek!’, dan speelt de magische spiegel een prinsessenmuziekje. Wil je dat de muziek stopt? Druk dan op de hartjesknop.

Wanneer je tegen de spiegel zegt ‘Vertel me een verhaal !’, dan zal de spiegel je een prachtig verhaal vertellen. De toverspiegel kent maar liefst tien verschillende verhalen.

Spiegeltje Spiegeltje aan de wand van Goliath - PrinsesWil je weten wat voor prinses je bent? Vraag dan ‘Wat voor prinses ben ik?’ aan de spiegel. De spiegel zal je nu een aantal vragen stellen om erachter te komen welke prinses er in jou verborgen zit. Je kunt op de vragen van de spiegel antwoorden met ‘Ja’, ‘Nee’ en ‘Weet ik niet’. De spiegel vertelt je vervolgens welke prinses je bent: een Dierenprinses, een Avonturenprinses, een Regenboogprinses, een Keukenprinses of een andere prinses.

In het meegeleverde boekje staan de twintig verschillende prinsessen beschreven.

Conclusie Recensie Spiegeltje Spiegeltje aan de wand van Goliath

Spiegeltje Spiegeltje aan de wand van Goliath - PrinsesDe toverspiegel is gemaakt van hard plastic en werkt op drie AAA batterijen. Standaard worden er ‘demo’ batterijen meegeleverd, maar die gaan niet al te lang mee. Zorg er dus voor dat je in ieder geval de juiste batterijen in huis hebt, zodat je kind er direct mee kan spelen.

De spiegel is leuk voor de meisjes (en jongens) die houden van prinsessen en spiegeltjes. De toverspiegel is goed bedacht en super interactief. Naast het feit dat de spiegel interactief is, kun je de spiegel ook gewoon als spiegeltje gebruiken.

De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert de recensie Spiegeltje Spiegeltje aan de wand van Goliath met een verdiende negen als rapportcijfer.

Waardering Recensie Spiegeltje Spiegeltje aan de wand door redactie SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 8 Average: 4.5]

Dit vind je misschien ook leuk...