Recensie Tam Tam Optellen

Product: Tam Tam Optellen
Producent: Koninklijke Jumbo
Adviesverkoopprijs: €9,99
Leeftijdscategorie: Geschikt vanaf groep 3

Verkooptekst fabrikant: Stimuleer uw kleine genie om te leren optellen en om tegelijkertijd eenvoudige uitkomsten bij de sommen te zoeken.
Klopt dit? Erg leuk om op deze manier spelenderwijs bezig te zijn met leren rekenen.

Recensie Tam Tam Optellen

Recensie Tam Tam Optellen - LogoOmdat kinderen leergierig zijn en graag spelletjes spelen heeft Koninklijke Jumbo de Tam Tam reeks ontwikkeld. In deze reeks vind je onder andere Tam Tam Eerste Woordjes en Tam Tam Optellen. Met Tam Tam Optellen verbeteren de kinderen op een leuke manier hun reken vaardigheden.

Over Tam Tam Optellen

Recensie Tam Tam Optellen - KaartenMet Tam Tam Optellen verbeteren kinderen spelenderwijs hun reken vaardigheden. In het doosje zitten verschillende kaarten met daarop rekensommen en vier kaarten met op iedere kaart een ander rekenspel beschreven: Stapeldol, Flipflap, Met z’n allen! en Puinruimen. Met deze verschillende reken-spellen kun je blijven variëren waardoor het rekenen leuk blijft voor je kind.

Tam Tam Optellen richt zich, zoals de naam ons al vertelt, op optelsommen. Hiermee wordt het beginsel van het rekenen geleerd en vergroot en verbetert je kind zijn of haar kennis.

Conclusie Recensie Tam Tam Optellen

Recensie Tam Tam Optellen - DoosDe spellen uit de serie Playlab van Koninklijke Jumbo, waaronder ook Tam Tam Optellen valt, zijn in nauw overleg met specialisten ontworpen met speciale aandacht voor jonge kinderen. Met Tam Tam Optellen kun je je kind helpen om zijn of haar rekenvaardigheden te verbeteren. Dit is een leuke manier om al spelenderwijs de basis te leggen voor de rekenvaardigheden van je kind.

De kaarten van Tam Tam Optellen zitten in een fijne opbergdoos met magnetische deksel.

Tam Tam Optellen is voor kinderen vanaf groep drie, maar het zal ook zeker goed te doen zijn voor sommige kinderen uit groep twee die al iets verder zijn met hun rekenvaardigheden dan hun klasgenootjes.

Er wordt altijd goed aandacht besteedt aan het uiterlijk en de kwaliteit van de spellen uit de Playlab serie van Koninklijke Jumbo. Ook bij Tam Tam Optellen is dit wederom het geval. De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert de recensie Tam Tam Optellen van Koninklijke Jumbo dan ook met een zeer verdiende negen als rapportcijfer.

Waardering Recensie Tam Tam Optellen door redactie SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 13 Average: 4.8]

Dit vind je misschien ook leuk...