Recensie Spektro Starter

Recensie Spektro Starter

Product: Spektro Starter
Producent: Spektro
Adviesverkoopprijs: €39,95
Leeftijdscategorie: 8+

Verkooptekst fabrikant: Spelend elektriciteit ontdekken.
Klopt dit? Jazeker, en dat binnen een veilige omgeving!

Recensie Spektro Starter

Recensie Spektro StarterSpeciaal voor de kinderen die het leuk vinden om spelenderwijs elektriciteit te ontdekken. Wat is het? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Heeft jouw kind deze vragen en misschien nog wel meer? Lees dan snel verder, misschien is Spektro Starter wel hét stuk speelgoed voor jouw kind!

Over Spektro Starter

Inhoud Spektro Starter SetSpektro Starter is ontwikkeld om kinderen al spelenderwijs elektriciteit te laten ontdekken. Met deze starterset leert je kind elektrische circuits te bouwen met behulp van een tekening. Je hoeft niet bang te wezen, dit alles gebeurt binnen een veilige omgeving waardoor er veilig met elektriciteit geëxperimenteerd kan worden. Dankzij de eenvoudige drukknoopverbinding kan er snel een spannend circuit gemaakt worden.

Met de Spektro Starter set kun je meer dan twintig opgaven maken. Ontdek op deze manier stap voor stap alles over de werking van eenvoudige elektrische schakelsystemen. Zo kun je onder andere de stroom laten lopen en onderbreken, met een schakeling een ventilator aan laten gaan en verschillende geluidseffecten hoorbaar maken. Ontdek het verschil tussen seriële en parallelle schakelingen of laat een helikopter omhoog vliegen!

Conclusie Recensie Spektro Starter

Spektro Starter InhoudDe doos Spektro Starter bevat allerlei onderdelen, van één tot zes pin aansluitingen, een geluid gestuurde schakelaar, een druk schakelaar, een schuifschakelaar, een LED, een lampje, een batterijhouder, een luidspreker, een DC motor, een weerstand 100 Ohm, een propeller, een verbindingsdraad en een bouwplaat. Hiermee kun je aan de hand van handleiding allerlei circuits bouwen. Bij deze set heb je twee AA batterijen nodig, deze worden helaas niet meegeleverd.

De handleiding met bouwtekeningen is zeer duidelijk. Elk circuit wordt gebouwd in verschillende lagen op de bouwplaat, waar bij iedere laag wordt aangegeven met een ander symbool. Er wordt bij de bouwtekening ook vertelt wat je hebt gedaan. Bij de helikopter wordt bijvoorbeeld aangegeven dat je elektrische energie hebt omgezet in beweging.

Ben je een onderdeel kwijt of is er een onderdeel defect? Je kunt ze eenvoudig nabestellen op www.spektro.nl!

De Spektro Starter set is leerzaam, duidelijk, overzichtelijk en de materialen zijn stevig en degelijk. Kinderen vanaf een jaar of acht kunnen hier echt iets van leren. De redactie en het testpanel van SpeelgoedMagazine.nl waarderen de recensie Spektro Starter set dan ook met een zeer verdiende negen als rapportcijfer.

Waardering recensie Spektro Starter door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 13 Average: 4.2]

Dit vind je misschien ook leuk...