Recensie Robbie Konijn Reken Race

App: Robbie Konijn Reken Race
Producent: Mindscape Northern Europe B.V.
Leeftijdscategorie: 6-12 jaar
Prijs in de App Store: €2,99
Platform: iOS 8.1 (iPhone, iPad en iPod Touch)

Verkooptekst App Ontwikkelaar: De leukste manier om sneller te leren rekenen!
Klopt dit? Spelenderwijs leer je op een leuke manier om nog sneller te (hoofd)rekenen.

Recensie Robbie Konijn Reken Race

Recensie Robbie Konijn Reken RaceDe app Robbie Konijn Reken Race is sinds kort verkrijgbaar in de App Store. Deze app is een game waarmee kinderen in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar hun rekenvaardigheden kunnen oefenen en verbeteren. De rekensommen zijn verpakt in een spannend spel, waardoor het voor ieder kind een feest wordt om (beter) te leren rekenen.

Over Robbie Konijn Reken Race

Recensie Robbie Konijn Reken RaceIn de game Robbie Konijn Reken Race kruip je in de huid van Robbie Konijn en heb je de opdracht om het dorp te redden. Het gemeentehuis in het dorp van Robbie Konijn is namelijk overvallen en er zou zelfs een bom geplaatst zijn. De burgemeester vraagt je om hulp. Het slijmkanon is uit de kluis meegenomen door de boef en hij heeft een code op de bom geplaatst. Deze code moet je kraken door allerlei sommetjes te maken.

De game Robbie Konijn Reken Race kun je op drie verschillende moeilijkheidsniveaus spelen. Hierdoor kunnen sommige kinderen van vijf jaar al dit spel spelen, maar blijft het ook een uitdaging voor de wat oudere kinderen.

Conclusie Recensie Robbie Konijn Reken Race

Recensie Robbie Konijn Reken RaceIn de game Robbie Konijn Reken Race leer je om verschillende sommen steeds sneller op te lossen. Van optelsommen tot vermenigvuldig- en deelsommen met getallen tussen de nul en de vijf tot getallen tussen de nul en honderd. En op drie verschillende niveaus: makkelijk, gemiddeld en moeilijk.

Door het spel element in deze game wordt het rekenen spelenderwijs leuk gemaakt. Je leert door het spel vaak te spelen steeds beter en sneller te rekenen. Je kunt het opbouwen met kleine getallen op een makkelijk niveau tot steeds moeilijker met grotere getallen. De herspeelbaarheid van dit spel blijft daarom hoog.

Heb je een jong kind dat bezig is met getallen en al een beetje kan optellen? Heb je een ouder kind dat moeite heeft met rekenen? Heb je een kind dat goed kan rekenen en rekenen geweldig vindt? De app Robbie Konijn Reken Race is een aanrader voor ieder kind. De recensie Robbie Konijn Reken Race wordt daarom door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl afgesloten met een voldoende voor deze app. De app Robbie Konijn Reken Race wordt gewaardeerd met een zeer verdiende acht en een half.

Waardering Recensie Robbie Konijn Reken Race door SpeelgoedMagazine.nl: 8,5 / 10

Recensie Robbie Konijn Reken Race
Recensie Robbie Konijn Reken Race
Recensie Robbie Konijn Reken Race

Click to rate this post!
[Total: 7 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...