Recensie WowWee CHiP

Product: WowWee CHiP
Producent: WowWee
Adviesverkoopprijs: €229,99
Leeftijdscategorie: 8+

Verkooptekst fabrikant: CHiP is een intelligente en gevoelige robot-pup. Met geavanceerde sensoren en slimme accessoires reageert ChiP op jouw aanwijzingen. Jouw commando’s vormen het karakter en het gedrag van CHiP, hierdoor is geen enkele CHiP robot-pup hetzelfde.
Klopt dit? CHiP is een schatje!

Recensie WowWee CHiP

Recensie WowWee CHiPAltijd al een hondje willen hebben? Maar geen tijd om het hondje steeds weer uit te moeten laten? Dan is WowWee CHiP het hondje voor jou! Deze robot-pup kun je aan- en uitzetten wanneer jij dat wilt. Je kunt er leuk mee spelen en de WowWee CHiP luistert naar jou!

Over WowWee ChiP

WowWee CHiP is een intelligente robot hond en dankzij de geavanceerde sensoren en bijhorende accessoires reageert CHiP op jouw aanwijzingen en commando’s door stemherkenning. Met de bijhorende SmartBand kan CHiP jouw herkennen, je achtervolgen en kun jij hem belonen voor zijn gedrag. Met de SmartBall kun je samen met CHiP verschillende bal-spelletjes spelen. Met de bijhorende app kun je nog veel meer met CHiP zoals hem voeren en kan het hondje met jou communiceren. Wanneer de accu van CHiP leeg is worden de ogen paars en zoekt hij zijn bedje op om op te laden.

Conclusie Recensie WowWee CHiP

WowWee CHiP werkt op een Lithium Polymeer batterij en zit verwerkt in het product. Met de meegeleverde oplader kun je het hondje opladen en dankzij de meegeleverde USB kabel kun je de SmartBand opladen. De SmartBall werkt op vier AAA batterijen welke niet meegeleverd zijn.

Wanneer je CHiP uit de verpakking haalt moet je eerst de wielen nog van het hondje afhalen, zodat je de beschermkapjes aan de binnenkant van de wielen kunt bevestigen. De wielen haal je van CHiP af door het kapje naar links te draaien, totdat je een rode kleur ziet. Nu kan het wiel eraf en bevestig je de beschermkap om vervolgens het wiel weer terug te plaatsen en het kapje terug naar rechts te draaien totdat je een groene kleur ziet. Let op: ieder wiel is speciaal voor die poot van het hondje gemaakt, verwissel ze dus niet. De wielen eraf halen gaat niet heel gemakkelijk. De kapjes zijn klein en lastig te draaien. Wellicht kan dit in de toekomst al af-fabriek gebeuren.

Middels de App, beschikbaar voor iOS en Android, kun je je stem recorden zodat de stemherkenning werkt. Ook kun je bij deze app CHiP besturen en verschillende spelletjes met hem spelen. Verder kan CHiP middels deze app dingen tegen je zeggen.

Om CHiP te laten reageren op jouw stemcommando’s moet je de ingeprogrammeerde commando’s zeggen. Dit is echter alleen in het Engels. Om CHiP te laten reageren moet je echter meer dan enkel de commando’s opzeggen en dit staat niet in de handleiding beschreven. Eerst moet je ‘Hey ChiP’ zeggen, waarna de ogen van CHiP groen worden. Nu weet je dat je de aandacht van CHiP hebt en kun je het commando geven zoals ‘Let’s Dance’ of ‘Yoga’.

Ook kan CHiP het voelen wanneer je hem over z’n bolletje aait of zijn neusje aanraakt dankzij de capacitieve sensortechnologie.

Recensie WowWee CHiP

CHiP moet het kunnen zien waar hij ‘rijdt’ en zou dus nergens tegen aan mogen botsen. Toch botst CHiP soms nog wel ergens tegen aan. Laat CHiP dus niet ergens rondrijden waar hij nergens tegen aan mag botsen. De wielen zijn overigens zo ontworpen dat hij op meerdere ondergrond soorten kan rondrijden en zich snel kan omdraaien.

WowWee CHiP is een schattig hondje, dat wel wat aandacht nodig heeft wanneer je er mee speelt. Ondanks dat de wielen lastig af te monteren zijn en hij af en toe nog ergens tegen aan botst is het zeker een aanrader voor degene die een hondje wilt hebben, maar er eigenlijk te weinig tijd voor heeft. Met CHiP kun je spelen wanneer je wilt.

De recensie WowWee CHiP wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een meer dan terechte 9 als rapportcijfer.

Meer over WowWee CHiP kun je vinden op onder andere de Facebook pagina van WowWee, Twitter, Instagram en het internationale YouTube Kanaal

WowWee CHiP is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com, Wehkamp, Coolblue en op korte termijn ook bij Media Markt.

Zie hier ons filmje van WowWee CHiP:

Waardering recensie WowWee CHiP door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Deze recensie is tot stand gekomen in samenwerking met WowWee. WowWee Benelux heeft ons dit gesponsorde product opgestuurd om onafhankelijk te testen en te beschrijven met onze meningen en ervaringen.

Click to rate this post!
[Total: 10 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...