Recensie Planbordset Morgenster

Naam: Planbordset Morgenster
Producent: Tricksy
Adviesverkoopprijs: €39,95
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst fabrikant: Een magnetische planbordset voor kinderen. De set bevat een planbord en een basisset met 81 magnetische pictogrammen.
Klopt dit? Volledig, en het bord wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor aan de muur!

Recensie Planbordset Morgenster

Recensie Planbordset MorgensterHet planbordset Morgenster is ook wel bekend als Peuterplanbord. Perfect om je kind te ondersteunen met structuur en duidelijkheid. Soortgelijke planborden worden veel gebruikt door professionals zoals kinderpsychologen en kinderfysiotherapeuten, omdat het kinderen een overzicht en houvast geeft.

Over Planbordset Morgenster

Het Planbordset Morgenster bestaat uit een magnetisch planbord en een basisset met 81 magneet-pictogrammen. Deze set magneetjes is uitbreidbaar. Het planbord heeft een afmeting van 47,5 bij 32,5 cm en is een halve centimeter dik. De magneetjes zijn 2,8 bij 2,8 cm groot.

Recensie Planbordset MorgensterOp het planbord staan alle dagen van de week in kolommen , weergegeven in verschillende kleuren. Iedere kolom heeft voldoende ruimte om de magneten op te plaatsen, er passen twee magneten naast elkaar in een kolom. Met speciale whiteboardstiften kun je ook ook schrijven op dit bord.

Dankzij het meegeleverde bevestigingsmateriaal, is het bord eenvoudig op te hangen (gaatjes boren, pluggen en haakjes bevestigen). Zodra het bord is opgehangen kan het grote planfeest beginnen!

De magneten bevatten pictogrammen waarmee bepaalde personen of activiteiten worden aangeven. Denk hierbij aan school, sport, buiten spelen, opa, oma, bad etc.. Help je kind met het indelen van de week zodat hij of zij weet wat er die week gaat gebeuren. Door middel van de magneet met de pijl wordt de dag aangewezen.

Conclusie recensie Planbordset Morgenster

Recensie Planbordset MorgensterHet Planbordset Morgenster ofwel het Peuterplanbord is een prachtige vinding. Door je kind met dit planbord te laten werken krijgt je kind overzicht, houvast en structuur wat de zelfstandigheid van het kind bevordert. Het kind krijgt door het bord dagelijks te gebruiken steeds meer tijdsbesef.

Het bord is gemaakt van degelijke materialen en de magneetjes zijn flexibel, zacht en gemakkelijk op het bord aan te brengen (en er weer af te halen). Het bord en de magneetjes hebben vrolijke kleuren en prachtige illustraties. Groot pluspunt is dat er bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Iets minder is dat er geen special (voor dit bord geschikte) whiteboardstiften worden meegeleverd.

In de meegeleverde handleiding wordt door de fabrikant aangegeven dat je niet teveel pictogrammen op het bord moet leggen. Dit kan er toe leiden dat een kind het overzicht kwijtraakt. Voor ieder kind is dit natuurlijk verschillend, het ene kind kan meer pictogrammen aan dan het andere kind.

De recensie Planbordset Morgenster wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een zeer verdiende negen.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl:9/10

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 4.3]

Dit vind je misschien ook leuk...