Recensie Air Storm Firetek Rocketz

Naam: Air Storm Firetek Rocketz
Producent: Big On Toy Innovation (BOTI)
Adviesverkoopprijs: €14,99
Leeftijdscategorie: 8+

Verkooptekst fabrikant: Geeft licht en vliegt tot wel 75 meter hoog! Leuk voor buiten, dag of nacht.
Klopt dit? Je kunt ze ver weg schieten en de raketten zijn lichtgevend!

Recensie Air Storm Firetek Rocketz

Recensie Air Storm Firetek RocketzAir Storm is de opvolgende serie van het succesvolle Zing Air. Met de Air Storm producten schiet je de pijlen niet alleen metersver, de pijlen geven ook nog eens licht! Tot de Air Storm serie behoren de Fireteks Rocketz, Firetek Bow en de Zanobow.

Over Air Storm Firetek Rocketz

De Air Storm Firetek Rocketz is een innovatief stuk speelgoed. Dankzij de Rip-Zip Launcher van de Firetek Rocketz, kun je de lichtgevende pijlen tot wel 75 meter ver schieten! Doordat de pijlen licht geven, kun je zowel overdag als ’s avonds met de Firetek Rocketz spelen. Naast dat de pijlen lichtgevend zijn, maken ze ook geluid door te gillen. Op de pijl zit een schakelaar om het licht te activeren. Deze schakelaar vind je op de raket, net onder de neus van de pijl.

Recensie Air Storm Firetek RocketzHoe werkt de Air Storm Firetek Rocketz?
Om een pijl te lanceren pak je de Rip-Zip Launcher (de raketlanceerder). Deze launcher houd je omhoog terwijl je het elastiek rond de afvuurhaak op de Firetek Raket aanbrengt. Vervolgens trek je de pijl aan het lipje naar beneden. Draai je pols zodat je duim naar boven wijst en laat het lipje los om de Firetek Raket te lanceren.

Wie kan de Firetek Rocketz het verst schieten?

Conclusie recensie Air Storm Firetek Rocketz

De Air Storm Fireteks Rocketz is een leuk stuk speelgoed voor kinderen die van pijl & boog-achtige producten houden. Het is gemaakt van stevige materialen zodat het goed tegen een stootje kan, wat erg belangrijk is bij een pijl je die weg moet schieten. De top van de pijl is gemaakt van foam voor wat extra veiligheid.

De pijlen geven licht en werken (waarschijnlijk) op batterijen. Wat voor batterijen dit zijn en waar je ze in de pijl kunt vervangen staat niet aangeven. Het lijkt erop dat deze batterijen niet vervangbaar zijn. Zodra de batterijen leeg zijn, heb je geen lichtgevende pijlen meer. Desondanks kun je er dan nog gewoon mee schieten, alleen ’s avonds kun je dan niet meer genieten van een prachtige lichtshow.

De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert de recensie Air Storm Firetek Rocketz met een verdiende zeven als rapportcijfer.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 7/10

Dit vind je misschien ook leuk...