Recensie Slingball

Naam: Slingball
Producent: Van der Meulen
Adviesverkoopprijs: €14,99
Leeftijdscategorie: 5+

Verkooptekst fabrikant: Haak het, lanceer het, vang het!
Klopt dit? Ja en in deze volgorde…

Recensie Slingball

Recensie SlingballHet is mooi weer en dus tijd om buiten te spelen. Ieder jaar worden er weer nieuwe producten gelanceerd om buiten mee te spelen en sommige zijn erg innovatief en leuk, waaronder Slingball! Volgens de redactie van SpeelgoedMagazine.nl wordt Slingball één van de meest verkochte buitenspeelgoedproducten deze zomer. Lees daarom hier snel verder wat Slingball is.

Over Slingball

Slingball is een spel om met twee of meer vrienden te spelen. Je kunt het op straat, op een grasveld of in het zand spelen. Bij Slingball heb je (minimaal) twee rackets met een vangnet en een haak. Aan het haakje op het racket moet je het elastiek van het Djubi Foam-balletje haken. Trek het elastiek strak en laat vervolgens los om het balletje weg te schieten. Dit balletje van foam kun je tot wel vijfentwintig meter ver weg schieten. Nu moet je medespeler het balletje vangen met zijn racket.

Recensie SlingballIn de Slingball-set vind je twee rackets en twee ballen. De Slingball-balletjes en rackets zijn overigens ook los verkrijgbaar.

Conclusie recensie Slingball

Geweldig om mee te spelen en super-verslavend! Het schieten van een balletje is eenvoudig en het vangen zeer makkelijk. De balletjes zijn gemaakt van foam, waardoor je er ook mee in het water kunt spelen (in water blijft foam drijven). De rackets zijn gemaakt van stevig plastic en kunnen dus tegen een stootje (erg prettig voor buitenspeelgoed).

Slingball gaat gegarandeerd een hit worden omdat het voor veel spelplezier zorgt en je met Slingball heerlijk actief in de zon bezig kunt zijn. De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert de recensie Slingball daarom ook met een zeer verdiende tien.


Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Dit vind je misschien ook leuk...