Recensie Phlat Ball Aeroflyt

Product: Phlat Ball Aeroflyt
Producent: Goliath
Adviesverkoopprijs: €17,99
Leeftijdscategorie: 5+

Verkooptekst fabrikant: Gooi een discus, van een bal!
Klopt dit? Het zou wel moeten…

Recensie Phlat Ball Aeroflyt

Recensie Phlat Ball AeroflytDe Phlat Ball Aeroflyt is de opvolger van de vorig jaar op de markt gebrachte Phlat Ball. De recensie over deze voorganger vind je hier: Recensie Phlat Ball. De Phlat Ball Aeroflyt is verkrijgbaar in drie verschillende kleurcombinaties en kan nog verder vliegen dankzij het strakke design.

Over Phlat Ball Aeroflyt

Het principe van de Phlat Ball Aeroflyt is net zoals het principe van de Phlat Ball: Gooi een disk, vang een bal! Wanneer je boven en onderkant tegen elkaar aandrukt, wordt de Phlat Ball Aeroflyt is platte disk. Gooi deze disk als een frisbee naar een medespeler en in de lucht springt hij dan vanzelf open tot een bal.

De Phlat Ball Aeroflyt is gemaakt van zacht plastic en de speciale coating zorgt voor een stevige grip.

Recensie Phlat Ball Aeroflyt

Conclusie Recensie Phlat Ball Aeroflyt

De Phlat Ball Aeroflyt zou een verbeterde versie moeten zijn van de Phlat Ball. Een strakker design zodat hij nog verder kan vliegen dan de gewone Phlat Ball. Dat klopt: je kunt de Aeroflyt verder gooien dan de normale Phlat Ball. Maar… daar waar de Phlat Ball tijdens de vlucht openspringt tot een bal, blijft de Aeroflyt een discus. De Aeroflyt wordt pas een bal wanneer de disk op de grond valt. Zou dit aan ons liggen? We gebruiken de Aeroflyt niet anders dan de Phlat Ball, daar kan het dus niet aan liggen. De gegeven tips die op de verpakking staan helpen helaas niet. Je moet de Phlat Ball Aeroflyt opwarmen in de zon of dertig seconden onder de warme kraan houden en droog schudden.

Over de Phlat Ball waren wij enorm tevreden, over de opvolger helaas iets minder. Het kan zijn dat het exemplaar dat wij hebben ontvangen toevallig een misproductie is geweest en daarom niet werkt zoals het zou moeten. Omdat het exemplaar dat wij hebben getest niet werkte zoals het zou moeten, wordt de recensie Phlat Ball Aeroflyt niet afgesloten met een ruime voldoende. De Phlat Ball Aeroflyt waarderen wij met vijf als rapportcijfer. Wij gooien liever met de voorganger van dit product, de Phlat Ball!

Waardering Recensie Phlat Ball Aeroflyt door SpeelgoedMagazine.nl: 5/10

Dit vind je misschien ook leuk...