Fire Emblem Fates voor Nintendo 3DS

Fire Emblem FatesVanaf 20 mei is de nieuwe game Fire Emblem Fates verkrijgbaar voor Nintendo 3DS. Later deze zomer verschijnen er nog DLC Map Packs 1 & 2 met extra content voor deze game. Fire Emblem Fates is het vervolg op de veelgeprezen Fire Emblem Awaking uit 2013. Fire Emblem Fates is recent in de VS gelanceerd en was het meest succesvolle deel uit de Fire Emblem-serie.

Over Fire Emblem Fates

In dit spel ligt het lot van twee naties in jouw handen. Dit nieuwste deel stelt jouw als speler voor een ingrijpende keuze: kiezen voor Hoshido familie waarin je werd geboren, de Nohr-familie die je opvoedde of je vormt je eigen pad. Het antwoord op die vraag leidt tot drie respectievelijke, unieke campagnes: Birthright, Conquest en Revelation.

Fire Emblem FatesIn Fire Emblem Fates wordt voor het eerst in de Fire Emblem-serie de hoofdrol gespeeld door de aanpasbare avatar van de speler, die standaard Corrin wordt genoemd. Corrin is als prins opgegroeid in het koninkrijk Nohr, hier ontdekt hij dat hij eigenlijk is geboren als lid van de koninklijke Hoshido-familie en als kind is ontvoerd door de kwaadaardige King Garon van Nohr. Nu er een oorlog dreigt tussen beide naties, moet prins Corrin kiezen welke kant hij kiest: de kant van het koninkrijk waarin hij opgroeide of het koninkrijk waar hij werkelijk is geboren. Ook kan hij er voor kiezen om beide kanten af te wijzen in een poging om de vrede tussen de twee naties te herstellen.

Ieder pad dat je kiest zal het verhaal veranderen op belangrijke manieren, wat resulteert in sterk verschillende Fire Emblem-ervaringen die passen bij verschillende speelstijlen en vaardigheidsniveaus.

Wanneer je de amiibo van Ike, Lucina, Marth of Robin gebruikt, komen deze oude helden uit de Fire Emblem serie tot leven in het kasteel van de speler. Na de derde keer dat deze helden je kasteel hebben bezocht, kunnen ze door je worden uitgedaagd voor een gevecht. Versla jij ze? Dan zullen ze zich bij je leger voegen en kun jij deze helden gebruiken als bondgenoten in gevechten.

Fire Emblem Fates

Verkrijgbaarheid Fire Emblem Fates

Fire Emblem Fates is vanaf 20 mei verkrijgbaar en My Nintendo-leden kunnen 10% korting krijgen wanneer ze voorafgaand aan de lancering 20 Gold Points in te wisselen. Deze korting is geldig in de Nintendo eShop tussen 20 mei en 16 juni. En wie in de eerste vier weken na lancering Fire Emblem Fates aanschaft via de Nintendo eShop, ontvangt ook een gratis downloadcode voor het Two Kingdoms-thema.

Dit vind je misschien ook leuk...