Blopens

BlopensDeze maand zal Koninklijke Jumbo het creatieve speelgoed Blopens lanceren. Met dit speelgoed voor kinderen vanaf vier jaar, maken kinderen al blazend de mooiste kunstwerken. De Blopen ziet er uit als een standaard pen, maar wanneer je erop blaast vernevelt het inkt zich over het papier en creëren kinderen de meest artistieke kunstwerken.

Over Blopens

BlopensMet dit unieke product kunnen kinderen veel lol beleven en wordt de creativiteit gestimuleerd. Door middel van herbruikbare sjablonen kunnen jonge kinderen prachtige kunst maken met een airbrush-effect. De Blopens kunnen overigens ook gebruikt worden om mee te schrijven en te tekenen.

De Blopens zijn in Frankrijk al een groot succes en nu is Nederland aan de beurt. Deze pennen zijn honderd procent veilig en ze zorgen voor uren speelplezier. Door te blazen wordt een dunne, niet giftige, nevel verspreid op het papier. Belangrijk om te weten is dat de inkt niet uit de pen is op te zuigen. Komt de nevel uit de pen per ongeluk op een ander oppervlak terecht dan op het papier, is dit geen probleem. De inkt uit de Blopens is zeer eenvoudig weer te verwijderen.

De Blopens zijn er in diverse kleuren en je blaast erop middels het speciale mondstuk. Nadat je erop blaast, komt de inkt uit de pen. Je kunt verschillende effecten creëren door de pen iedere keer anders te gebruiken. Blaas hard of zacht, houdt de pen recht of juist iets schuiner voor andere uitwerkingen.

Naast de stimulatie van de creativiteit en het concentratievermogen, is het blazen op de Blopens ook goed voor de ontwikkeling en training van de mondspieren. Daarom wordt dit ook gebruikt door logopedisten.

De Blopens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met diverse kleuren pennen en sjablonen in diverse thema’s en hebben een adviesverkoopprijs tussen de €4,99 en €14,99 afhankelijk van de set.

Blopens Frozen

Blopens FrozenIn mei brengt Koninklijke Jumbo in samenwerking met Disney twee speciale Blopens Frozen sets uit, zodat kinderen creatief aan de slag kunnen met sjablonen geïnspireerd op de razend populaire animatiefilm Frozen. Je vindt in deze sets sjablonen van de grappige sneeuwpop Olaf, Koningin Elsa, Prinses Anna en andere helden uit deze met twee oscars bekroonde film.

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 4.8]

Dit vind je misschien ook leuk...