Adopteer een PLAYMOBIL CliniClown

Adopteer een PLAYMOBIL CliniClownAdopteer een PLAYMOBIL CliniClown! Door een bijzondere samenwerking van CliniClowns en PLAYMOBIL ligt er vanaf oktober een speciale PLAYMOBIL CliniClown in de de Nederlandse en Belgische speelgoedwinkels. Wanneer je zo’n speciale PLAYMOBIL CliniClown koopt, gaat er per verkocht figuur één euro naar de CliniClowns.

Over Adopteer een PLAYMOBIL CliniClown

Het doel van Adopteer een PLAYMOBIL CliniClown is om geld te verdienen voor het goede doel van de CliniClowns en hiermee zoveel mogelijk kindjes, ziek en gezond, te laten lachen en even onbezorgd kind te laten zijn.

Adopteer een PLAYMOBIL CliniClownPLAYMOBIL CliniClowns zorgen ervoor dat over de gehele wereld kinderen die door ziekte of een handicap in een ziekenhuis, instelling, andere verzorgende omgeving of thuis moeten verblijven, even afleiding hebben.

De speciale samenwerking van PLAYMOBIL en CliniClowns moet er voor zorgen dat CliniClowns ruim tweehonderd extra kinderen in Nederland een bezoek van een CliniClown kunnen krijgen. Des te meer geld er met de actie Adopteer een PLAYMOBIL CliniClown wordt ingezameld, hoe meer kinderen weer even onbezorgd kunnen ontspannen, lachen en genieten.

Verkrijgbaarheid Adopteer een PLAYMOBIL CliniClown

De PLAYMOBIL CliniClown Figuren zijn vanaf oktober dit jaar verkrijgbaar in zowel Nederlands als België bij verschillende speelgoedwinkels zoals Bart Smit, Intertoys en Top1Toys. De adviesverkoopprijs van de PLAYMOBIL CliniClown figuur is €3,49. Van ieder figuurtje welke in deze actie wordt verkocht, gaat er één euro rechtstreeks naar de CliniClowns.

Steun jij deze actie? Adopteer een PLAYMOBIL CliniClown door een speciaal figuur hiervan te kopen, deel een leuke foto van dit poppetje met #ShareTheSmile en inspireer andere om hetzelfde te doen en samen zoveel mogelijk kindjes onbezorgd te laten lachen en genieten!

Adopteer een PLAYMOBIL CliniClown en #ShareTheSmile op social media!

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...