Thomas de Stoomlocomotief – Sodors Legende van de Verloren Schat

Thomas de Stoomlocomotief – Sodors Legende van de Verloren SchatOp 29 september 2015 komt de nieuwe Thomas de Stoomlocomotief DVD uit: Thomas de Stoomlocomotief – Sodors Legende van de Verloren Schat! In dit nieuwe extra lange avontuur gaat Thomas met zijn vrienden op zoek naar de verloren schat. Deze prachtige DVD inclusief Thomas de Stoomlocomotief Launcher kun je nu winnen bij SpeelgoedMagazine.nl!

Over Thomas de Stoomlocomotief – Sodors Legende van de Verloren Schat

Thomas de Stoomlocomotief LauncherDeze nieuwe DVD van Thomas de Stoomlocomotief gaat over Sodors Legende van de Verloren Schat, waar Thomas samen met zijn vrienden naar op zoek gaat. Tijdens deze zoektocht maken ze allerlei spannende avonturen mee. Lukt het Thomas en zijn vriendjes om de verloren schat te vinden?

Thomas de Stoomlocomotief – Sodors Legende van de Verloren Schat is vanaf 29 september verkrijgbaar op DVD (inclusief leuk doe-boekje!) en via Video on Demand.

Lijkt je deze DVD van Thomas de Stoomlocomotief leuk? Doe dan nu mee aan de win actie Thomas de Stoomlocomotief – Sodors Legende van de Verloren Schat!

Win actie Thomas de Stoomlocomotief – Sodors Legende van de Verloren Schat

Wil jij mee doen aan de win actie Thomas de Stoomlocomotief – Sodors Legende van de Verloren Schat en kans maken op deze DVD van Thomas de Stoomlocomotief plus een bijhorende Thomas de Stoomlocomotief Launcher? Doe dan nu mee:

Schrijf je in voor de SpeelgoedMagazine.nl Nieuwsbrief. Iedere SpeelgoedMagazine.nl Nieuwsbrief ontvanger doet mee aan de loting en maakt kans!

[wysija_form id=”2″]

Winnaar

De win actie Thomas de Stoomlocomotief – Sodors Legende van de Verloren Schat is afgelopen. Alle nieuwsbrief inschrijvers zijn op een hoop gegooid, door elkaar gehusseld en hieruit is vervolgens de winnaar gehaald. Van harte gefeliciteerd….: Karen v. O.

Wij hebben je een email gestuurd, zodat we je de prijs z.s.m. kunnen toesturen!

Thomas de Stoomlocomotief – Sodors Legende van de Verloren Schat

Thomas de Stoomlocomotief – Sodors Legende van de Verloren Schat

Thomas de Stoomlocomotief – Sodors Legende van de Verloren Schat

Thomas de Stoomlocomotief – Sodors Legende van de Verloren Schat

Actievoorwaarden win actie Thomas de Stoomlocomotief – Sodors Legende van de Verloren Schat

Door mee te doen aan deze win actie ga je akkoord met de volgende actievoorwaarden:
– Iedereen kan aan deze win actie meedoen;
– Meerdere deelnames is mogelijk;
– Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd;
– SpeelgoedMagazine.nl zal contact opnemen met de prijswinnaars om de prijzen uit te reiken;
– De gegevens van deelnemers zullen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt en worden niet verstrekt aan de derde partijen (met uitzondering van het post bezorgende bedrijf met als enig doel om de prijzen op te sturen aan de deelnemers). Winnaars worden met naam bekend gemaakt op SpeelgoedMagazine.nl en de Social Media kanalen van SpeelgoedMagazine.nl;
– De algemene win actie voorwaarden van SpeelgoedMagazine.nl zijn van toepassing;
– Begindatum actie: 28 september 2015. Einddatum actie: 11 oktober 2015.

Dit vind je misschien ook leuk...