Recensie Kurio Smart

Naam: Kurio Smart
Producent: Kurio
Adviesverkoopprijs: €199,99
Leeftijdscategorie:

Verkooptekst fabrikant: 2-in-1 tablet + pc! Voor huiswerk én fun!
Klopt dit: Zeker weten!

Recensie Kurio Smart

Kurio Smart 2-in-1 Laptop en TabletIeder kind wilt graag de tablet van mama of de laptop van papa om mee te spelen. Maar het toezicht er op, gaat zover als je met je eigen ogen ter plekke kunt zien. Is dit herkenbaar? Dan brengt de Kurio Smart uitkomst! Deze 2-in-1tablet + pc is perfect om je kind zorgeloos mee te laten spelen of huiswerk op te laten maken, dankzij het speciale instelbare oudertoezicht!

Over Kurio Smart

De Kurio Smart is een tablet en laptop in één. Je kunt het scherm van het toetsenbord afhalen en de Kurio Smart dan als tablet gebruiken. Plaats het scherm op het toetsenbord en je hebt een laptop. De Kurio Smart draait op Windows 8.1 en is voorzien van software voor op school en thuis. Zo wordt de Kurio Smart bijvoorbeeld geleverd met een jaar abonnement op Microsoft Office 365, zodat je gebruikt kunt maken van Word, Excel, PowerPoint, Note, Outlook en meer.

Ook heeft Kurio al enkele gave apps en games voor geïnstalleerd zoals Hill Climb Racing, Doodle Grub, Happy Chef, Toon Goggles en Kurio Motion Games zoals Baseball, Mountain Bike, Paragliding en meer.

De Kurio Smart is dus perfect vanwege Microsoft Office 365 en Internet Explorer om je huiswerk op te maken. Dankzij de games kun je, nadat je huiswerk klaar is, heerlijk ontspannen!

Veiligheid
Recensie Kurio SmartHet fijne aan deze tablet en laptop in één van Kurio is dat je als ouder je kind veilig het internet op kunt laten op dit apparaat. Als ouder kun je een ouder-profiel en meerdere kinder-profielen aanmaken. Via het ouder-profiel kun je per kinder-profiel instellen wat wel mag en wat niet. Welke websites mogen bezocht worden, welke informatie is wel geschikt en welke niet? Welke apps zijn wel en welke zijn niet toegestaan. Je kunt zelfs tijdslimieten instellen, zodat er bijvoorbeeld na 21:00 niet meer geïnternet kan worden.

Als ouder moet je dit een gerust gevoel geven. Dankzij de internet-filters, app-filters en het tijdbeheer weet je dat je kind veilig online kan gaan, zonder dat jij je kind moet controleren en je kind het gevoel krijgt dat zijn of haar privacy niet wordt gerespecteerd.

Kurio Smart Specificaties:
8,9 inch IPS capacitive touch screen
1280×800 pixels
Quadcore Intel Atom Z3735G CPU
Intel HD Graphic Gen 7
Windows 8.1
32GB Geheugen
RAM 1GB
0.3Mpx camera aan de voorzijde, 2Mpx camera aan de achterzijde
WiFi b/g/n/
Bluetooth 4,0
Micro USB
Micro HDMI
Micro SDHC Card Slot
Lithium Polymer Accu 4900mAh

Kurio Smart 2-in-1 Laptop en Tablet

Conclusie Recensie Kurio Smart

Logo Intel InsideWat een waanzinnige tablet / laptop is de Kurio Smart! Te gebruiken door zowel kinderen als hun ouders. Het is een volwaardige laptop in mini formaat en goed te gebruiken om bijvoorbeeld huiswerk op te maken. De speciale filters zorgen ervoor dat jij precies kan instellen wat je kind mag zien en wat niet. Eenmalig instellen en je hoeft je geen zorgen meer te maken.

Het formaat is prima en het toetsenbord is niet te klein, fijn in gebruik dus. Het besturingssysteem Windows 8.1 werkt prima op de Kurio Smart. Het draait vlot en opent programma’s snel. Het instellen van de filters is simpel en duidelijk. Dat is voor ons een groot pluspunt! Geen eindeloze handleidingen doorlezen om te begrijpen hoe je iets in moet stellen.

Het touch screen van deze tablet reageert goed op aanrakingen en is ook te gebruiken wanneer het scherm aan het toetsenbord vast zit.

In het digitale tijdperk waarin wij leven, kunnen zelfs kinderen op de basisschool niet meer zonder tablet of computer. Kurio speelt daar goed op in met deze tablet en laptop in één: eenvoudig in gebruik, grootste prestaties, veiligheid en een mooi design voor kinderen.

De recensie Kurio Smart wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl met een zeer verdiende tien!

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Dit vind je misschien ook leuk...