Recensie VTech DigiGo

Naam: DigiGo
Producent: VTech
Adviesverkoopprijs: €89,95
Leeftijdscategorie: 4-10 jaar

Verkooptekst fabrikant: VTech DigiGo is de coolste en slimste gadget! Speciaal ontworpen voor kinderen door VTech! 100% veilig een eenvoudig in gebruik, zelfs voor kinderen die nog niet goed kunnen lezen.
Klopt dit? Absoluut, supergaaf en enorm leerzaam!

Recensie VTech DigiGo

Recensie VTech DigiGoDe VTech DigiGo is echt een wannahave voor kinderen en voor ons nu al de gaafste gadget van 2015 en wat ons betreft genomineerd voor de SpeelgoedMagazine.nl Awards 2015. De DigiGo is een mini tablet in pocketformaat, waarmee via WiFi berichten verstuurd kunnen worden.

Over VTech DigiGo

Met deze mini tablet, de DigiGo, kun je niet alleen via WiFi tekstberichten versturen, maar ook berichten met spraak, foto’s, stickers en tekeningen. Naast het versturen van berichten kun je nog veel meer met de DigiGo. Met de DigiGo kun je naar muziek luisteren, foto’s en video’s maken met een 180 graden draaibare lens en ze meer dan vijftig effecten geven en spelletjes spelen.

Recensie VTech DigiGoDe DigiGo heeft een 4GB intern geheugen, wat middels een MicroSD kaart uit te breiden is naar 36GB. Ingebouwd is de oplaadbare Li-Polymer accu.

Op de DigiGo vind je direct al tien ingebouwde apps en krijg je twee gratis downloads uit het grote aanbod apps op Explor@ Park.

Kid Connect
Met Kid Connect van VTech kun je via WiFi communiceren met familie en vrienden. Via Kid Connect kun je spraak- en tekstberichten, foto’s, tekeningen of stickers naar de smartphone (Android of iPhone) van papa, mama, opa en oma versturen, waarna zij erop kunnen antwoorden. Kid Connect is veilig(!) en eenvoudig in gebruik, zelfs voor kinderen die nog niet goed kunnen lezen. Op de smartphone van papa/mama en opa/oma moet eerst de Kid Connect app gedownload worden in de App Store van Apple of in de Google Play Shop voor Android.

De VTech DigiGo wordt geleverd met een adapter, twee pennen en een polsandje. Apart verkrijgbaar zijn een koptelefoon, een MicroSD geheugenkaart en een beschermhoes.

Conclusie recensie VTech DigiGo

De VTech DigiGo is een tablet in pocketformaat. Perfect voor de kids die graag een mini tablet willen hebben, maar niet de nieuwste telefoon of tablet van papa of mama mogen gebruiken.
Het leuke aan de DigiGo is dat er via een beveiligde app berichten verstuurd kunnen worden. Dankzij de Kid Connect App weet je dat je kind alleen berichten stuurt naar bekenden en niet naar vreemden.

Naast dat je met de DigiGo berichten kun sturen, kun je het ook gebruiken zoals een tablet met te gekke apps en spellen die een leerzaam karakter hebben. Want daar zijn de producten van VTech toch wel bekend om: ze zijn leerzaam en dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen. Met de DigiGo worden de kids geholpen bij het leren schrijven, het leren van cijfers en letters, lezen, vergelijken en meer.
De VTech DigiGo is een krachtig apparaat met een handzaam formaat. Het is veilig en eenvoudig in gebruik, gemaakt van stevige materialen en met een adviesverkoopprijs van €89,95 is de DigiGo zeer scherp geprijsd.

De recensie VTech DigiGo wordt daarom door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een zeer verdiende negen als rapportcijfer.

Waardering recensie VTech DigiGo door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Dit vind je misschien ook leuk...