Recensie Super Sand Cupcakes

Naam: Super Sand Cupcakes
Producent: Goliath Games
Adviesverkoopprijs: €34,99
Leeftijdscategorie: 4+

Verkooptekst fabrikant: Wordt een echte chef-kok en maak prachtige zandtaartjes en cupcakes met SUPER SAND. Met de gedetailleerde vormpjes en speciale rollers maak je indrukwekkende en originele creaties. Laat je fantasie de loop met SUPER SAND.
Klopt dit? Ja, dankzij de prachtige vormpjes en het makkelijk te vormen zand kun je de prachtigste cupcakes maken.

Recensie Super Sand Cupcakes

Recensie Super Sand CupcakesHet welbekende Super Sand van Goliath is enorm populair. Met dit magische zand kunnen kinderen schoon en veilig (binnen) figuren maken. In de reeks Super Sand van Goliath is vanaf nu Super Sand Cupcakes verkrijgbaar, waarmee kinderen prachtige cupcakes van Super Sand kunnen maken.

Over Super Sand Cupcakes

Recensie Super Sand CupcakesIn de doos van Super Sand Cupcakes vind je 450 gram normaal Super Sand, 225 gram roze Super Sand, een grote cupcakevorm, een kleine cupcakevorm, een dubbele cupcakevorm, een bakje en twee reliëfrollers.

Met de vormpjes, de relïefrollers en het witte en roze Super Sand kun je prachtige cupcakes en taartjes maken.

Super Sand is speciaal zand waarmee je binnen kunt spelen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je hele huis onder komt te zitten. Super Sand is enorm zacht, droogt niet uit en is makkelijk te bewerken. Het is gemaakt van natuurlijke materialen en is antibacterieel.

Conclusie recensie Super Sand Cupcakes

Recensie Super Sand CupcakesSuper Sand stimuleert de creativiteit en helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek. Doordat het is gemaakt antibacterieel materiaal is het schoon en veilig om mee te spelen. Super Sand is eenvoudig op te ruimen.

Super Sand Cupcakes is een leuke aanvulling voor je Super Sand collectie, of een mooi pakket om mee te starten. Super Sand is Super Sand en voelt fijn aan, maakt geen troep en is gemakkelijk weer op te ruimen. De materialen van de vormpjes en rollers zijn gemaakt van stevige materialen.

Leuk aan Super Sand Cupcakes is het roze Super Sand. Hiermee kan nog meer gevarieerd worden en kan de fantasie nog meer verschillende cupcakes creëren.

De recensie Super Sand Cupcakes wordt daarom gewaardeerd met een zeer verdiende tien als rapportcijfer!

Waardering recensie Super Sand Cupcakes door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Dit vind je misschien ook leuk...