Recensie Smackies Big Set

Product: Smackies Big Set
Producent: Goliath
Adviesverkoopprijs: €15,99
Leeftijdscategorie: 6+

Verkooptekst fabrikant: Ze zijn grappig, kleurrijk en ze plakken op gladde oppervlakken! Verzamel jouw Smackies, ze zijn zo grappig.
Klopt dit? Ze plakken zeer gemakkelijk wanneer je ze bijvoorbeeld naar een deur gooit, erg vermakelijk.

Recensie Smackies

Recensie Smackies Big SetGooien met speelgoed zonder dat je ouders boos worden… dat is leuk speelgoed! Smackies zijn shuttles met een zuignap. Deze shuttles kun je naar vlakke oppervlakken gooien zodat ze daar blijven plakken. Dankzij de meegeleverde doelwitten kun je het zo moeilijk maken als je zelf wilt.

Over Smackies

Recensie SmackiesSmackies zijn shuttles van plastic met een zuignap. In de doos van de Smackies Big Set vind je vier normale shuttles en een special edition Smackie. Dit kan een Glow in the Dark Smackie zijn, een Gold Smackie of een Glitter Smackie. Verder vind je vijf schijven (doelwitten) en een vel Smackies stickers. Het doel van dit spel is om zoveel mogelijk punten te scoren door de schijven te raken. De schijven zijn tien, twintig en vijftig punten waard. Je kunt dit spel alleen of met anderen spelen.

Recensie SmackiesDe Smack schijven (stickers) kun je plakken op een gladde en schone ondergrond. Bepaal vervolgens vanaf welke afstand je moet gooien en begin met het gooien van de shuttles naar de schijven. Degene met de meeste punten wint het spel.

Conclusie Recensie Smackies

De Smackies zijn erg leuk en plakken goed. De handleiding vertelt ons om de Smackies vochtig te maken zodat ze beter blijven plakken. Wij hebben dit niet gedaan en het zo uit de doos geprobeerd. Ook dan blijven ze op een gladde deur goed plakken. Aanbevolen oppervlakken om op te gooien zijn glas, plastic, aluminium en pvc.

Smackies TargetDe shuttles zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te gooien zijn en zich gemakkelijk aan een glad oppervlak hechten. De Smackies zijn gemaakt van stevig plastic en dus geschikt om mee te gooien. Wat wij het enige minpunt vinden zijn de schijven. Dit zijn stickers en die plak je natuurlijk niet zomaar op een deur. Wil je de doelwitten dus gebruiken maar ze niet permanent op je deur plakken? Dan kun je het beste een houten, gelakt bord hiervoor gebruiken welke je op kunt hangen zoals een dartboard.

Wij, de redactie van SpeelgoedMagazine.nl, heeft ouderwets genoten van dit leuke product. Daarom waarderen wij de recensie Smackies met een zeer verdiende acht en een half als rapportcijfer.

Waardering Recensie Smackies Big Set door SpeelgoedMagazine.nl: 8,5/10

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...