Recensie Little Live Pets Schildpad

Naam: Little Live Pets Schildpad
Producent: BOTI
Adviesverkoopprijs: €17,99
Leeftijdscategorie: 5+

Verkooptekst fabrikant: Ik beweeg net als een echte schildpad! Ik zwem in het water! Ik kruip op het land!
Klopt dit: Dit doet deze kleine schildpad allemaal!

Recensie Little Live Pets Schildpad

Recensie Little Live Pets SchildpadDe Little Live Pets Schildpadden zijn perfecte huisdieren voor kinderen. Ze kunnen ermee spelen en je hoeft je geen zorgen te maken over de verzorging! De Little Live Pets Schildpadden zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: een groene, een roze, een paarse en een witte.

Over Little Live Pets Schildpad

Het lijkt wel alsof deze schildpadden van Little Live Pets tot leven komen zodra je er mee gaat spelen. Ze kruipen over de grond alsof het echte schildpassen zijn en ze kunnen zelfs in het water zwemmen. Deze schildpadden kun je overigens ook inclusief verblijf kopen waarin ze kunnen zwemmen. Dit verblijf is ook zeer geschikt om je schildpad in te vervoeren en overal mee naar toe te nemen. De set met verblijf kost €29,99.

Conclusie Recensie Little Live Pets Schildpad

Recensie Little Live Pets SchildpaddenDe schildpadden van Little Live Pets werken op 1 AAA batterij, welke helaas niet wordt meegeleverd. Deze moet je nog apart aanschaffen. Gelukkig is het een gangbare batterij die in veel huishoudens wel ergens in een lade licht.

De Little Live Pets Schildpad kruipt en zwemt als een echte schildpad, wat het zeer realistisch maakt. Door met dit schildpad te spelen wordt de fantasie geprikkeld. Wat gaan jullie samen doen?

De schildpadden van Little Live Pets zijn de ideale vervanging van echte schildpadden als huisdier. Je bent er zeker van dat je kind niet vergeet het dier te verzorgen, de schildpadden lopen niet weg, houden geen winterslaap en willen altijd spelen.

De recensie Little Live Pets Schildpad wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een dikke acht.

Waardering Recensie Little Live Pets Schildpad door SpeelgoedMagazine.nl: 8/10

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...