Recensie That’s Life Legpuzzel

Naam: That’s Life Legpuzzel
Producent: Goliath
Adviesverkoopprijs: €7,99
Leeftijdcategorie: 7+

Verkooptekst fabrikant: De That’s Life Puzzels zijn leuke, chaotische puzzels midden uit het leven. Deze puzzel bestaat uit 1000 stukjes, heeft een afmeting van 46 bij 68 cm en is van hoge kwaliteit. De That’s Life Puzzels zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelfans.
Klopt dit? Dit kunnen we niet tegenspreken.

Recensie That’s Life Legpuzzel

Recensie That's Life LegpuzzelDeze recensie beginnen we door te vertellen dat puzzelen iets is wat je leuk moet vinden. Vind je het niet leuk? Dan gaan wij je niet vertellen hoe leuk deze puzzel is en dat je het perse moet kopen. Vind je puzzelen wel leuk? Lees dan de recensie That’s Life Legpuzzel van Goliath Games!

Over That’s Life Legpuzzel

De That’s Life puzzellijn van Goliath Games heeft op het moment van schrijven al veertien verschillende thema’s. Wij hebben hier de puzzel met het treinstation. Deze puzzel bestaat uit duizend puzzelstukjes en heeft een afmeting van 48x68cm.

Andere nieuwe puzzels uit de That’s Life collectie zijn That’s Life Venice en That’s Life Christmas.

Recensie That's Life Legpuzzel

Conclusie Recensie That’s Life Legpuzzel

Een puzzel is een puzzel zul je denken. Maar de That’s Life Puzzels zijn toch net iets anders. Door de drukke en chaotische afbeelding op de puzzel zul je er anders naar moeten kijken. Het maakt de puzzel interessant. Je moet goed naar de voorbeeld afbeelding kijken op de doos om deze uitdaging tot een goed eind te brengen. Ondanks dat deze puzzel een echte uitdaging kan zijn, hoeft de puzzel niet te moeilijk te zijn waardoor ook beginnende puzzelaars aan de slag kunnen met de That’s Life Legpuzzel. Toch is deze puzzel ook voor de meer ervaren puzzelaar leuk.

Het puzzelende gedeelte van de SpeelgoedMagazine.nl redactie waardeert de recensie That’s Life Legpuzzel daarom met een verdiende acht.

Waardering Recensie That’s Life Legpuzzel door SpeelgoedMagazine.nl: 8/10

Click to rate this post!
[Total: 10 Average: 4.6]

Dit vind je misschien ook leuk...