Recensie SmartGames Butterflies

Naam: SmartGames Butterflies
Producent: SmartGames
Adviesverkoopprijs: €14,95
Leeftijdscategorie: 6-99

Verkooptekst fabrikant: Vlinders in je buik, lente in je hoofd! Gebruik je verstand en maak de vlinders weer compleet. Een wonderlijke schuifpuzzel met 48 opdrachten, van makkelijk tot razend moeilijk. Compact denkspel met opbergruimte voor puzzelstukken en boekje met opdrachten.
Klopt dit? Het is leuk en uitdagend!

Recensie SmartGames Butterflies

Recensie SmartGames ButterfliesSchuifpuzzels, wie kent ze niet? Nadat je een schuifpuzzel hebt gemaakt is de uitdaging helaas al weer voorbij. Maar met SmartGames Butterflies is de uitdaging er dan nog steeds! Deze schuifpuzzel geeft je maar liefst 48 uitdagingen, makkelijke en moeilijke.

Over SmartGames Butterflies

Dit spel heeft acht puzzelstukken. Aan één zijde staan er tekeningen van vlinders afgebeeld, de andere zijde van het puzzelstuk is leeg. Pak nu een opdracht en plaats de acht stukken op het spelbord zoals de opdracht je verteld. Verschuif de puzzelstukken nu over het bord zodat je hele symmetrische vlinders creëert. De puzzelstukken mogen alleen worden verschoven en niet worden opgetild. Wanneer alle vlinders compleet zijn heb je de oplossing gevonden en ben je klaar voor de volgende opdracht. Let op: je mag geen halve vlinders aan de rand van het spelbord overhouden.

Recensie SmartGames Butterflies

Conclusie Recensie SmartGames Butterflies

SmartGames Butterflies is een uitgebreide versie van een normale schuifpuzzel en heeft 48 uitdagingen, van makkelijk tot moeilijk. De moeilijkheidsgraad van deze puzzel zijn de halve vlinders op de puzzelstukken: alle vlinders moet compleet zijn om een opdracht te voltooien. Hoe krijg je dit voor elkaar?
SmartGames Butterflies is goed voor training van het IQ en een fijn tijdverdrijf. Dankzij het compacte formaat kun je deze puzzel gemakkelijk overal mee naar toe nemen. De recensie SmartGames Butterflies wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een verdiende acht.

SmartGames Butterflies is onder andere verkrijgbaar via de webshop van SmartGames: Koop SmartGames Butterflies

Waardering Recensie SmartGames Butterflies door SpeelgoedMagazine.nl: 8/10

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 4.3]

Dit vind je misschien ook leuk...