Recensie Ik Leer Letters

Puzzel: Ik leer letters
Producent: Jumbo
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst: Met Ik Leer Letters leert jouw kind spelenderwijs letters herkennen, letters bij afbeeldingen zoeken, het alfabet vormen en de woordenschat vergroten. Leg de letters van het alfabet op volgorde van A tot Z. Zie jij een woord dat begint met de letter A? Puzzel dan de juiste afbeelding eraan vast.

Over Ik Leer Letters

Ik Leer Letters is een educatieve puzzel of spel waarbij elke kleine puzzel bestaat uit twee stukjes: een letter en een plaatje/woord wat begint met deze letter. Door de gekleurde stippen hebben de kinderen die nog geen letters kennen een extra geheugensteuntje.

Recensie Ik Leer Letters

Ik Leer Letters is superleuk om kleine kinderen kennis te aten maken met letters. De plaatjes op de puzzelstukjes zijn makkelijk herkenbaar en simpel zodat de letter er goed bijgezocht kan worden.

Ook kan er een begin worden gemaakt met bijvoorbeeld het spellen van de naam van je kind of het spellen van simpele woorden. De moeilijkheidsgraad kan je met dit spel prima opbouwen.

Er zitten blanco reservestukjes bij het spel, zodat je een stukje kan vervangen mocht dit kwijt of kapot zijn. Wat fijn!

De kwaliteit is goed.

Conclusie Recensie Ik Leer Letters

Het spel Ik Leer Letters is zeer geschikt voor kinderen vanaf 2,5 of 3 jaar om ze spelenderwijs kennis te laten maken met letters. Gegarandeerd veel educatief puzzelplezier!

Wij waarderen Ik Leer Letters met een mooie 8,2.

Waardering SpeelgoedMagazine.nl: 8,2 / 10

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...