Recensie Robotron RoboTami Creative Robotica

Naam: Robotron RoboTami Creative Robotica
Producent: Robotron
Adviesverkoopprijs: €199,95
Leeftijdscategorie: 8+

Verkooptekst fabrikant: Creatief en educatief! Dat is deze programmeerbare set voor de professionals onder de robotica.
Klopt dit? Voor de volle 100%!

Recensie Robotron RoboTami Creative Robotica

Recensie Robotron Robotica RoboTami CreativeWie kent het gevoel dat je zelf enorm graag een robot wilt bouwen, maar dat je hier te weinig kennis voor hebt of de juiste bouwmaterialen en gereedschappen? Dat is vanaf nu verleden tijd! Met de Robotron RoboTami Creative Robotica, haal je een doe-het-zelf pakket in huis om een prachtige robot te bouwen en te programmeren. Ben je benieuwd? Lees dan snel deze recensie Robotron RoboTami Creative Robotica!

Over Robotron RoboTami Creative Robotica

De Robotron RoboTami Creative Robotica is een set waarmee je zeer ingewikkelde programmeerbare robots kunt bouwen. In de doos vind je verschillende gripzakjes met daarin de bouwmaterialen, gereedschap, een programmeerbare controller, twee motoren, diverse sensoren, een cd-rom met programmeringssoftware voor Windows besturingssystemen en een handleiding met bouwinstructies.

Robotron Robotica RoboTami CreativeDe handleiding beschrijft heel duidelijk hoe je de materialen aan elkaar kunt bevestigen en weer kunt demonteren. Verder vind je in deze handleiding een aantal bouwinstructies om verschillende robots te bouwen: een race robot, een fiets robot, een ruitenwisser robot, een service robot, een teken robot, een lift robot, een krekel robot, een verkeersregelaar robot en een slagboom robot.

Zodra je het bouwen en programmeren van deze robots onder de knie hebt, gaat het pas echt leuk worden. Nu ben je er aan toe om je fantasie te gebruiken en zelf robots te ontwikkelen en te programmeren.

Om de motor en controller te gebruiken heb je AA en AAA batterijen nodig. Deze worden niet meegeleverd.

Conclusie recensie Robotron RoboTami Creative Robotica

Recensie Robotron Robotica RoboTami CreativeHoe gaaf is het om je eigen robot te kunnen bouwen én te programmeren? De Robotron RoboTami Creative Robotica maakt dit mogelijk. De handleiding van deze set is Engelstalig en zeer uitgebreid en duidelijk.In de doos zit naast een Engelse Handleiding ook een doosdocument waarop aangegeven is waar de volledige Nederlands software Handleiding gedownload kan worden (http://www.speeltechniek.nl/Robotron-RoboTami-Creative). Alles wordt goed beschreven en middels illustraties verduidelijkt.

De verschillende onderdelen van deze robot bouwset zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Ze zijn stevig en kunnen tegen een stootje. Het is eenvoudig in elkaar te zetten en net zo makkelijk weer te demonteren.

Voor het programmeren van de robot moet je goed de tijd nemen. Lees de handleiding goed door en oefen vervolgens met de instructies uit de handleiding. De één zal het sneller onder de knie krijgen dan de ander, maar laat je hierdoor niet uit het veld slaan. Zodra je er beter in wordt, gaat het steeds leuker worden en kun je ook je eigen creativiteit in de strijd gooien om zo de leukste en beste robots te bouwen.
De Robotron RoboTami Creative Robotica is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar. Aan te raden is dan wel om hier samen met je kind aan te werken en hem of haar te begeleiden bij het bouwen en programmeren van de eerste robots. Superleuke quality time!

Ondanks dat de handleiding Engelstalig is, is deze handleiding goed te begrijpen.

De Robotron RoboTami Creative Robotica laat je kind kennis maken met wetenschap, techniek en verbeterd de logica vaardigheden. De Robotron RoboTami Creative is één uit een reeks van Robotron Robotica producten.
Robotron RoboTami heeft drie sets die oplopen in moeilijkheidsgraad, te weten:

• RoboTami Mechanic (basis)
• RoboTami Smart (uitgebreid)
• RoboTami Creative (provisioneel)

Wij zijn overtuigd en worden enorm blij van deze robot bouwset. De prijs lijkt op het eerste gezicht misschien aan de hoge kant, maar dit product is het helemaal waard. Er worden je veel mogelijkheden gegeven om het bouwen en programmeren van een robot te leren. De materialen zijn kwalitatief zeer goed en de beschrijving is goed te volgen.

Is jouw kind geïnteresseerd in techniek en wetenschap? Vind hij of zij robots leuk? Dan doe je hem of haar een heel groot plezier met de Robotron RoboTami Creative Robotica! De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert de recensie Robotron RoboTami Creative Robotica met een meer dan verdiende tien als rapportcijfer!

Zie hier onze gemaakte creatie: SpeelgoedMagazine.nl RoboTami Creatie

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Dit vind je misschien ook leuk...