Recensie Rubik’s Spark

Recensie Rubik’s Spark

Product: Rubik’s Spark
Producent: Goliath
Adviesverkoopprijs: €29,99
Leeftijdscategorie: 7+

Verkooptekst fabrikant: Rubik’s Spark, de lichtgevende breinbreker!
Klopt dit: Yes, het is wat ze zeggen: een lichtgevende breikbreker!

Recensie Rubik’s Spark

Recensie Rubik's SparkIedereen kent de Rubik’s Cube, ’s werelds bestverkochte puzzelspel ooit! Begin oktober brengt Goliath hier een eigentijdse, elektronische variant van uit: de Rubik’s Spark. Deze lichtgevende breinbreker is voor jong en oud.

Over Rubik’s Spark

De Rubik’s Spark kubus bevat zes verschillende spellen. Door de kubus te schudden en te kantelen begint een blokje te knipperen. Leid nu het blokje met het bubbelcontrolesysteem naar het icoon van het spel dat je wilt spelen en start dit spel.

Rubik's SparkSpel 1 – Draai & Raak
In dit spel moet je met het brandende blokje het continu knipperende blokje midden boven zien te raken. Is dit je gelukt, dan ga je door naar het volgende level, waarin het brandende blokje sneller beweegt.

Spel 2- Volg de weg
Hierin moet je de route volgen die de Rubik’s Spark aangeeft. Ieder level wordt de route een blokje langer.

Spel 3 – Zoek en vernietig
Probeer nu om het knipperende blokje te leiden naar de andere oplichtende blokjes om ze uit te schakelen. Ieder volgend level wordt de uitdaging groter!

Spel 4 – Snackende slang
Nu moet je het brandende blokje leiden naar het knipperende blokje om het op te eten. Bij elk opgegeten lichtje, groeit de staart van de slang. Vanzelfsprekend is ieder level moeilijker.

Spel 5 – Laat de kubus branden
De Rubik’s Spark laat zien welke blokjes je per beurt met het knipperende blokje moet laten branden. Bij elk volgend level wordt de opdracht lastiger.

Spel 6 – Rubik’s DJ
Dit spel heeft geen regels, enkel plezier. Je moet de kubus kantelen en draaien en op deze manier maak jij je eigen muziek.

Conclusie Recensie Rubik’s Spark

Een Rubik’s Cube heeft aantrekkingskracht voor jong en oud. Met de Rubik’s Spark is dit niet anders. Het is een verslavend en leuk spel. Omdat je meerdere spelvarianten hebt bij de Rubik’s Spark, kun je eindeloos doorgaan. Vind je een bepaald spel niet leuk? Dan ga je door met het volgende spel. Het leuke is dat er meerdere levels per spel zijn. Het wordt steeds moeilijker, waardoor de uitdaging blijft. De Rubik’s Spark werkt op drie AAA batterijen.

De redactie en het testpanel waarderen de recensie Rubik’s Spark met een terechte acht als rapportcijfer.

Waardering recensie Rubik’s Spark door SpeelgoedMagazine.nl: 8/10

Click to rate this post!
[Total: 14 Average: 4.8]

Dit vind je misschien ook leuk...