Recensie Buurman & Buurman 3 in 1 Box

Recensie Buurman & Buurman 3 in 1 Box

Product: Buurman & Buurman 3 in 1 Box
Producent: JustGames
Verkoopprijs: €9.99
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst fabrikant: A Je To!
Klopt dit? Zo is het maar net.

Recensie Buurman & Buurman 3 in 1 Box

Recensie Buurman & Buurman 3 in 1 BoxWie kent Buurman & Buurman niet? Niemand? Dat dacht ik al. Buurman & Buurman zijn de bekendste buurmannen van Nederland en België. Afgelopen jaar zijn er al veel producten van deze bekende klussers op de markt gebracht en nu is er deze 3 in 1 Box. Is jouw kind fan van Buurman & Buurman? Lees dan snel verder of deze 3 in 1 Box iets voor jouw kind is!

Over Buurman & Buurman 3 in 1 Box

In de Buurman & Buurman 3 in 1 Box vind je een puzzel, een domino spel en en memory spel. Verpakt in een handige meeneem koffer. De puzzel bestaat uit twintig stukjes met een plaat van Buurman & Buurman. Het memory spel bestaat uit plaatjes gereedschap welke je bij elkaar moet vinden. Bij het spelletje domino moet je de juiste buurmannen aan elkaar vast leggen om de klus te klaren!

Conclusie Recensie Buurman & Buurman 3 in 1 Box

Buurman & Buurman 3 in 1 Box BannerHet is altijd leuk om speelgoed te hebben van herkenbare helden, en dat zijn Buurman & Buurman! Het is fijn dat deze drie producten in een handig koffertje worden geleverd, zodat het altijd makkelijk opgeruimd kan worden en worden meegenomen. Met deze spelletjes kunnen je kinderen lang bezig zijn. Zijn ze uitgespeeld met het ene spelletje? Gaan ze verder met het andere spelletje of maken ze de prachtige puzzel van de twee buurmannen. Met een adviesverkoopprijs van €9,99 is dit product zeer scherp geprijsd! De redactie van SpeelgoedMagazine.nl kan dan ook niet anders dan de recensie Buurman & Buurman 3 in 1 Box waarderen met een zeer verdiende tien!

Waardering recensie Buurman & Buurman 3 in 1 Box door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Click to rate this post!
[Total: 13 Average: 4.8]

Dit vind je misschien ook leuk...