Recensie Kapla Challenge

Recensie Kapla Challenge

Product: Kapla Challenge
Fabrikant: Kapla
Leeftijdscategorie: 10+

Verkooptekst fabrikant: KAPLA Challenge is een zoektocht naar de perfecte balans … Probeer de modellen afgebeeld op elk van de 12 “Challenge-kaarten” te reproduceren, met de 16 KAPLA-planken tot uw beschikking. “Zowel hersenen als handen komen in het spel om harmonie en balans van de mensheid te bereiken.”
Klopt dit? Voor de volle 100%. Bij sommige challenges moet je goed nadenken om de perfecte balans te vinden.

Recensie Kapla Challenge

Recensie Kapla Challenge

Nadat we al eerder een recensie over Kapla hebben geschreven, is het nu aan de beurt aan Kapla Challenge. Een spel waarbij je wordt uitgedaagd om een steeds lastiger bouwwerk na te maken. Is het net zo leuk als zelf bouwen met Kapla? Lees snel verder!

Over Kapla Challenge

Met Kapla Challenge speel je op een andere manier met Kapla. Je moet de juiste balans vinden om de bouwwerken na te bouwen en dit kan nog wel een uitdaging zijn. In het doosje Kapla Challenge vind je 12 kaarten met daarop twaalf verschillende modellen. Deze modellen moet je nabouwen met zestien Kapla plankjes. Wanneer je bouwwerk langer dan drie seconden blijft staan, heb je de uitdaging voltooid.

De kaarten zijn genummerd van één tot en met twaalf en de modellen worden steeds lastiger. En geloof me, het is absoluut een uitdaging om de hoger genummerde kaarten na te bouwen. Niet alleen voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen kan het lastig zijn. Wij dagen je dan ook uit om de uitdagingen te voltooien en hier foto’s van te delen met ons via onze social media kanalen!

Kapla Challenge Recensie SpeelgoedMagazine

Conclusie recensie Kapla Challenge

Kapla Challenge is een absolute aanrader voor degene die van een uitdaging houdt. De uitdagingen worden steeds moeilijker om te voltooien, ook voor volwassenen. Daardoor is Kapla Challenge leuk om te spelen en te blijven spelen. Want lukt het je ook een tweede keer om een lastige uitdaging te voltooien?

Kapla Challenge bevat de welbekende stevige en sterke houten Kapla plankjes die goed tegen een stootje kunnen. Het wordt geleverd in een handig klein doosje, zodat je het spel ook weer goed kunt opbergen zonder dat je een plankje kwijtraakt.

De recensie Kapla Challenge wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl dan ook gewaardeerd met een meer dan verdiende tien!

Waardering recensie Kapla Challenge door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 4.7]

Dit vind je misschien ook leuk...