Recensie Kapla

Recensie Kapla

Product: Kapla (doos 200 stuks)
Fabrikant: Kapla
Adviesverkoopprijs: €46,00
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst fabrikant: 200 KAbouterPLAnkjes gemaakt van pijnbomen uit Les Landes om talloze constructies mee te bouwen zonder aanhechtingen! Een magisch bouwspel dat eenvoudig, creatief en educatief is.
Klopt dit? Yes… deze plankjes zijn geweldig om de meest fantasierijke bouwwerken mee te maken!

Recensie Kapla

Kapla staat voor Kabouterplankjes, wat het in feite ook zijn. Kleine plankjes om mee te bouwen. Kapla is ontstaan in 1987 en sindsdien enorm populair. Het wordt zelfs op scholen gebruikt als pedagogisch hulpmiddel. Kapla ontwikkelt namelijk de bekwaamheid om in een drie dimensionale ruimte te denken en bouwmethodes te ontdekken en te verfijnen.

Logo Kapla

Over Kapla

In de Kapla doos die wij opgestuurd hebben gekregen van de vriendelijke mensen van Kapla zitten 200 kabouterplankjes en een handleiding met meer dan dertig voorbeelden om na te bouwen. Van makkelijk tot moeilijk. Klaar met de voorbeelden? Of heb je er naar gekeken en denk je zelf veel mooiere bouwwerken te kunnen maken met de kabouterplankjes van Kapla? Gebruik je fantasie en maak de meest fantastische constructies. Het bouwen doe je door de plankjes op elkaar te stapelen.

Klaar met spelen? Dankzij de fijne opbergdoos, kun je alle plankjes weer eenvoudig en snel opbergen en makkelijk wegzetten.

Conclusie recensie Kapla

Recensie Kapla

Kapla is eenvoudig, het bestaat uit simpele klein plankjes waarmee je kunt bouwen. Dit maakt Kapla tegelijkertijd zo ontzettend leuk. Je kunt er makkelijk prachtige bouwwerken mee maken, maar ook uitgedaagd worden om lastigere constructies te bouwen. De kleine plankjes van Kapla zijn gemaakt van hout en daarmee dus stevig.

Het hout komt uit honderd procent duurzaam beheerde pijnboombossen in Les Landes (Zuid-West Frankrijk) en is geheel natuurlijk en onbehandeld(!). In overeenstemming met de bestaande internationale normen, wordt het hout zorgvuldig geselecteerd en getest door onafhankelijk gespecialiseerde laboratoria om de kwaliteit goed en hoog te houden.

Tijdens het productieproces wordt er voor gezorgd dat ieder plankje exact dezelfde afmeting heeft met een extreme precisie. Om iedere bouwconstructie stabiel te laten zijn, moeten de plankjes perfect in balans en glad zijn.

Zoals al eerder vermeld in deze recensie, wordt Kapla ook veel gebruikt als pedagogisch hulpmiddel in scholen. Kapla ontwikkelt de bekwaamheid van kinderen om in een drie dimensionale ruimte te denken en bouwmethodes te ontdekken en te verfijnen. Verder bevordert het de kennis van meetkunde, natuurkunde en technologie en bereidt het je kind voor in de kunstwereld, de vormen en ruimtes. Kinderen worden enthousiast wanneer ze spelen met Kapla en weten steeds mooiere constructies te bouwen. Het ontwikkelt de motoriek, het evenwichts-inzicht en de concentratie.

Wij zijn overtuigd en waarderen de recensie Kapla met een ruime voldoende!

Waardering recensie Kapla door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Deze doos met 200 Kapla plankjes kun je in de webshop van Kapla kopen.

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...