Recensie Stikbot Animation Studio

Recensie Stikbot Animation Studio

Product: Stikbot Animation Studio
Producent: Goliath Games
Adviesverkoopprijs: €24,99
Leeftijdscategorie: 8+

Verkooptekst fabrikant: You Create, You Animate, You Share!
Klopt dit? Jaaaaaaaa! Dit is leuk!

Recensie Stikbot Animation Studio

Stikbot LogoStikbot is genomineerd voor de Speelgoed van het Jaar 2016 verkiezing en dus is het tijd om dit stuk speelgoed aan een test van de SpeelgoedMagazine.nl redactie te onderwerpen. Maar… wat is Stikbot en hoe werkt het? Je komt erachter in de recensie Stikbot. Lees snel verder!

Over Stikbot Animation Studio

Stikbot is speelgoed om te delen op social media. Je moet je fantasie de vrije loop laten en met de beweeglijke figuren en de gratis app maak je vervolgens je eigen stop-motion animatiefilms.

Recensie Stikbot Animation StudioIn de doos van de Stikbot Animation Studio vinden we twee Stikbots, een statief voor je smartphone, een Z-Screen Podium, een Z-screen achterwand en twee attributen om in je films te gebruiken. Zet het podium in elkaar volgens de meegeleverde instructies, download de gratis Stikbot app, plaats je telefoon in het statief, activeer de green screen demo en kies jouw telefoon bij het Z-Screen podium en maak de leukste films met je Stikbots en deel ze vervolgens met je vrienden met #stikbot. Op www.stikbot.video vind je tips en trics om de beste animaties te kunnen maken!

De Stikbots kun je op verschillende manieren bewegen en door de zuignappen blijven ze plakken op gladde oppervlaktes. Fotograveer ze steeds in een iets andere houding en je maakt met de gratis app de prachtigste stop-motion animatiefilm met iedere keer een andere achtergrond, muziek en geluidseffecten.

In deze doos zitten twee Stikbots, maar de Stikbots zijn ook los verkrijgbaar in zes transparante kleuren voor €5.99 per stuk.

Ons creatie…

Over recensie Stikbot Animation Studio

Stikbot Blauw TransparantDit is erg leuk voor de creatievelingen. Ook kinderen die iets minder creatief zijn, kunnen met een beetje stimulatie de meest fantastische filmpjes maken. Het podium en het green screen zijn gemaakt van stevig karton, de Stikbots zijn gemaakt van stevig plastic en zijn makkelijk te buigen en middels de zuignappen goed vast te maken.

Het is erg leuk om met de app filmpjes te maken. In ons kleine filmpje zie je de Eiffeltoren als achtergrond. Je moet er echt wel even mee bezig zijn om het goed onder de knie te krijgen en er gave, langere filmpjes mee te maken. Dit biedt uitdaging en het stimuleert je om creatief te zijn.

Wat ons betreft absoluut terecht genomineerd voor de Speelgoed van het Jaar 2016 verkiezing. De recensie Stikbot Animation Studio wordt door ons gewaardeerd met een zeer terechte 9 als rapportcijfer.

Waardering recensie Stikbot Animation Studio door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 9 Average: 4.8]

Dit vind je misschien ook leuk...