Recensie BBQ Slam

Recensie BBQ Slam

Product: BBQ Slam
Producent: Clown Games
Adviesverkoopprijs: €17,99
Leeftijdscategorie: 6+

Verkooptekst fabrikant: Grill maar raak, maar sla niet te vaak! BBQ Slam is het slimme spel waar je honger van krijgt!
Klopt dit? Honger krijgen we er niet van, maar leuk is het zeker!

Recensie BBQ Slam

Recensie BBQ Slam van Clown GamesBBQ Slam van Clown Games is een gezelschapsspel om samen met je kids (vanaf zes jaar) te spelen. Je kunt dit spel met twee tot vier spelers spelen en er een geweldige middag van maken. Zijn jullie klaar voor BBQ Slam?

Over BBQ Slam

In de doos van BBQ Slam vinden we vier spatels met zuignappen, 36 ingrediëntenkaartjes, één speelbord en twee dobbelstenen. Om het spel te starten moet het spelbord in elkaar gepuzzeld worden en worden de ingrediëntenkaartjes in stapels op het spelbord gelegd met de bovenkant naar boven. Vervolgens mag iedere speler een kleur spatel kezen.

Recensie BBQ SlamDe speler die mag beginnen start met het gooien van de dobbelstenen. Iedere speler telt nu voor zichzelf het aantal ogen bij elkaar op en probeert het juiste kaartje te meppen. Heb je als eerste het juiste kaartje gemept? Dan plakt deze aan jouw spatel en mag je het kaartje houden! De speler die als eerste zes ingrediëntenkaartjes met opéénvolgende getallen heeft is de winnaar van het spel.

Wanneer je met de dobbelstenen de vlam gooit, kun je iedere kaart pakken die je wilt. De vlam is namelijk de joker. Gooi je twee pijlen? Dan mag je wisselen. Je mag elke kaart die je voor je hebt liggen, omwisselen met een kaart van één van de tegenstanders. Gooi je een vlam én twee pijlen? Dan mag je beide uitvoeren: pak een willekeurige kaart van het bord én wissel een willekeurige kaart met één van je tegenstanders.

Conclusie recensie BBQ Slam

BBQ Slam is een leuk spel om samen met je kids te spelen. Zeker wanneer je kinderen al een beetje kunnen tellen en rekenen. Hoe snel hebben ze het aantal ogen van de dobbelstenen bij elkaar opgeteld? Het verbeterd de snelheid van het hoofdrekenen.

De gebruikte materialen voor dit spel zijn stevig en degelijk en zullen niet snel kapot gaan. De meegeleverde handleiding is duidelijk beschreven. Samen met je kinderen kun je bij aanschaf van dit spel dus snel aan de slag gaan! Wij hebben hiermee een enorm gezellige middag beleefd en zullen het zeker vaker gaan spelen.

De recensie BBQ Slam wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een zeer verdiende negen als rapportcijfer! Goed geprijsd, goede kwaliteit, leuk spel.

Waardering recensie BBQ Slam door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Dit vind je misschien ook leuk...