Recensie Rummikub Revolution

Recensie Rummikub Revolution

Product: Rummikub Revolution
Producent: Goliath
Adviesverkoopprijs: €34,99
Leeftijdscategorie: 6+

Verkooptekst fabrikant: Ontdek de moderne versie van het klassieke Rummikub spel met drie nieuwe jokers!
Klopt dit? Voor de volle 100%!

Recensie Rummikub Revolution

Recensie Rummikub RevolutionWie is er niet opgegroeid met Rummikub? Dit leuke spel heeft bij veel mensen voor avonden vol spelplezier gezorgd. Nu is er Rummikub Revolution. Een nieuwe versie van deze klassieker. In dit spel zorgen drie speciale jokers voor meer mogelijkheden en extra speelplezier voor volwassenen en kinderen.

Over Rummikub Revolution

In de doos van Rummikub Revolution zitten 112 stenen (8 sets stenen van 1 tot en met 13 in vier kleuren en acht jokers), vier plankjes en acht pootjes en de spelregels. Het doel in dit spel is net zoals bij het normale rummikub, probeer zo snel mogelijk al je stenen kwijt te raken door ze aan te leggen in rijen en series. Om te starten pakt iedere speler veertien stenen. Om de stenen op tafel te leggen moet je met minimaal dertig punten op tafel komen in een eigen serie of rijtje.

Voor zover niets nieuws.

Het vernieuwende aan Rummikub Revolution is zijn de extra, nieuwe jokers. Deze jokers bieden je nog meer mogelijkheden om de sets op te splitsen en nieuwe combinaties te maken. Naast de Klassieke Joker heeft dit spel de Kleurverander Joker, de Spiegel Joker en de Dubbele Joker.

De Kleurverander Joker kan gebruikt worden in series om er een serie van twee kleuren van te maken. De stenen voor de Kleurverander Joker moeten dezelfde kleur hebben, en de stenen na de joker een andere.

De Spiegel Joker is perfect om dubbele stenen kwijt te raken. Gebruik deze om een gespiegelde combinatie (serie of rijtje) te maken.

De Dubbele Joker vervangt twee opeenvolgende of gelijke cijfers. Hij wordt vrijgespeeld door de twee stenen waarvoor hij in de plaats ligt op de tafel te leggen of door de combinatie te vervangen.

Rummikub Revolution Nieuwe Jokers

Conclusie Recensie Rummikub Revolution

Te gek… Wie vind Rummikub niet leuk? Dat zullen niet veel mensen zijn. De nieuwe jokers zijn een perfecte toevoeging aan het klassieke spel. Het maakt het leuker en spannender nu er meer mogelijkheden zijn. In het begin is het wennen en goed nadenken hoe je deze nieuwe jokers het beste in kunt zetten. Maar hier ben je snel genoeg achter. Tijd om vele avonden weer te vullen met prachtige potjes Rummikub Revolution!

Rummikub Revolution wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een zeer verdiende negen als rapportcijfer.

Waardering recensie Rummikub Revolution door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 17 Average: 4.6]

Dit vind je misschien ook leuk...