Recensie Fairy Door

Recensie Fairy Door

Product: Fairy Door
Producent: The Irish Fairy Door Company
Adviesverkoopprijs: €24,95
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst fabrikant: Invite a fairy into your home!
Klopt dit? Als je erin gelooft, dan gebeurt het!

Recensie Fairy Door

Recensie Fairy DoorDeze prachtige houten feeëndeur van zo’n twaalf centimeter hoog is gemaakt in Ierland. In Ierland is het besprenkeld met echte magie, zodat ze klaar zijn om bewoond te worden door jouw eigen fee! Kan dit echt?

Over Fairy Door

Deze schitterende in Ierland gemaakte houten feeëndeur wordt geleverd met een magische sleutel in een flesje, drie stapstenen, een familie/fee lease overeenkomst, een feeën notitieblokje en de Feeën Welkoms Gids. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om je fee zich bij jou thuis te laten voelen.

De naam van je fee kun je laten registeren op de (Engelstalige) website van The Irish Fairy Door Company in het Feeën dagboek. Nadat je dit hebt gedaan kun je samen met je kind(eren) een magische interactieve reis maken. Tijdens deze reis lees je exclusieve verhalen, berichten en ideeën welke iedere week direct uit de Feeën Vallei van Koningin Kate komen. Geloof samen met je kind in de fee en het wordt een fantastisch spel!

Het feeëndeurtje kun je zowel binnen als buiten aan de muur bevestigen. Bevestig je de deur buiten, dan wordt aangeraden om het deurtje twee keer per jaar te verven met buitenverf om er voor te zorgen dat de deur er net zo magisch en glimmend uitzicht als op de dag dat je het deurtje uit de verpakking hebt gehaald.

Wanneer je samen met je kind het deurtje aan de muur hebt bevestigd, leg je het meegeleverde sleuteltje ernaast. ’s Avonds haal je het sleuteltje weg en wanneer je kind ’s morgens beneden komt kijken en ziet dat het sleuteltje weg is, weet hij of zij dat de fee bij jullie is komen wonen!

Nu kan het spel beginnen en kun je samen met je kind tekeningen voor de fee maken, briefjes schrijven (natuurlijk schrijft de fee terug) en misschien zelfs cadeautjes voor de fee bij het deurtje neerleggen. Ook de verhalen welke wekelijks vanuit de Feeën Vallei komen zullen het spel interactief maken.

Fairy Door Voorbeeld

Conclusie recensie Fairy Door

Werkelijk schitterend! Het hout is van goede kwaliteit en deze Fairy Door voldoet aan de speelgoed veiligheid handleiding onder nummer 2009/48/ED en heeft een CE markering waarmee de fabrikant aangeeft dat het voldoet aan alle strenge Europese regels en wetten.

Dat er wekelijks nieuwe verhalen en ideeën gemaild worden, zorgt ervoor dat het spel vernieuwend en interactief blijft. Ook kun je verschillende feeën accessoires kopen zoals een waslijn met feeën kleding, feeën sprookjesstof en stickerset om de muur rondom de feeëndeur te decoreren.

De Fairy Door stimuleert de fantasie en zorgt ervoor dat jij samen met je kind leuk kunt spelen. Met de Fairy Door blijf je maanden en maanden door spelen. Wij zijn overtuigd en waarderen de Fairy Door dan ook met een zeldzame en zeer verdiende tien!

Voorbeeld Fairy Door

De Fairy Door is te koop bij FairyDoor.nl
Waardering recensie Fairy Door door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Click to rate this post!
[Total: 14 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...