Recensie Disney Tsum Tsum

Product: Disney Tsum Tsum (2-pack)
Producent: Big On Toy Innovation (BOTI)
Adviesverkoopprijs: €4,99
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst fabrikant: Verzamel en stapel ze allemaal! De favoriete figuren van Disney zijn nu verkrijgbaar als Tsum Tsum, dit zijn schattige figuurtjes die je kunt verzamelen én stapelen.
Klopt dit? Schattig zijn ze zeker…

Recensie Disney Tsum Tsum

Recensie Disney Tsum TsumIn Japan zijn de Disney Tsum Tsum figuren een enorme rage, en nu is Nederland aan de beurt. Tsum Tsum zijn kleine figuurtjes die je kunt verzamelen en stapelen. Je kunt de Tsum Tsum krijgen in het uiterlijk van je favoriete Disney figuren. Deze poppetjes komen voort uit de razend populaire gelijknamige social mobile game die in Azië al verschillende records verbrak.

Over Disney Tsum Tsum

Er zijn in totaal vijftig verschillende Disney Tsum Tsum figuren van onder andere Mickey Mouse, Donald Duck, Pluto, Winnie the Pooh, Sneeuwwitje, Pinokkio en Elsa. Onder de vijftig verschillende Disney Tsum Tsum figuurtjes zitten ook enkele zeldzame figuurtjes.

De Disney Tsum Tsum is erg leuk voor de kinderen die graag met poppetjes spelen en met hun fantasie eindeloos verhalen voor deze poppetjes kunnen bedenken. Ook is het leuk voor de Disney fan om te verzamelen.

De Disney Tsum Tsum figuurtjes zijn zo’n twee centimeter hoog en breed en ongeveer drie en een halve centimeter lang. De figuurtjes zijn gemaakt van een rubberachtig materiaal, zacht doch stevig en zijn goed stapelbaar.

Conclusie recensie Disney Tsum Tsum

Disney Tsum TsumDe Disney Tsum Tsum zijn leuk om te zien. In eerste instantie hadden wij deze figuurtjes iets groter verwacht, maar na onze eerste producttest is het niet vervelend dat ze dit formaat hebben. De Tsum Tsum zijn dus inderdaad niet al te groot, maar kinderen kunnen er goed mee spelen. De Tsum Tsum zijn leuke poppetjes voor de kinderen met een flinke fantasie die urenlang met poppetjes kunnen spelen. Ook is het leuk voor de echte Disney fans die ze kunnen verzamelen. Wanneer jouw kind het niet leuk vind om met poppetjes te spelen, moet je je afvragen of het wel iets is voor je kind. Een set met daarin twee poppetjes kost namelijk al €4,99. De prijs is daarmee eigenlijk het enige minpunt. Verder hebben we niets aan te merken op de Disney Tsum Tsum.

De Disney Tsum Tsum zijn verkrijgbaar in een twee stuks verpakking voor €4.99, een vier stuks verpakking voor €8.99 en een vijf stuks verpakking met sleutelhanger voor €12.99. Verder is er vanaf half maart ook een grote lichtgevende pluche Tsum Tsum verkrijgbaar voor €19.99.

De recensie Disney Tsum Tsum wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een ruime zeven en een half.

Waardering recensie Disney Tsum Tsum door SpeelgoedMagazine.nl: 7,5 / 10

Recensie Disney Tsum Tsum

Dit vind je misschien ook leuk...