YO-KAI WATCH voor Nintendo 3DS

YO-KAI WATCHOp 29 april komt YO-KAI WATCH, exclusief voor de Nintendo 3DS systemen, naar Europa. Dit langverwachte Japanse cultuurfenomeen is ontwikkeld door de hoog aangeschreven Japanse spelontwikkelaar Akihiro Hino van LEVEL-5 Inc.. Deze serie is wereldwijd al ruim tien miljoen keer verkocht en nu krijgen de Europese gamers ook de kans om dit populaire spel Yo-Kai Watch te kopen.

Over YO-KAI WATCH voor Nintendo 3DS

In dit RGP-fenomeen verken je de uitgestrekte stad Springdale, strijd en sluit je vriendschap met ruim tweehonderd Yo-Kai en ontrafel je mysteries. In Springdale bezorgen de mysterieuze Yo-Kay de bewoners allerlei problemen. In deze stad schuilen mysterieuze krachten achter alledaagse problemen. Zo heeft de ene persoon altijd honger, geeft de ander te veel geld uit en weer een ander zegt per ongeluk iets gemeens. Hoogstwaarschijnlijk zitten de ondeugende Yo-Kai hierachter.

YO-KAI WATCHYo-Kai zijn charmante, grappige en merkwaardige wezens. Je kunt ze overal tegenkomen, ondanks dat ze in hun eigen geheime wereld leven. De Yo-Kai hebben de gewoonte allerlei vreemde problemen voor mensen te veroorzaken, vaak met hilarische gevolgen.

Om Springdale te beschermen, moet je zoveel mogelijk Yo-Kai vriendschappen sluiten. Met wat geluk en de juiste tactiek worden de Yo-Kai behulpzame vrienden. De Yo-Kai hebben zelf ook problemen welke opgelost moet worden. Yo-Kai Jibanya is bijvoorbeeld een zwerfkat die graag met vrachtwagens vecht om indruk op zijn voormalige baasje te maken. Komasan is een zachtaardige Yo-Kai die je hulp nodig heeft om zijn verloren broer te vinden.

Als nieuwe bezitter van de krachtige Yo-Kai Watch, een horloge met een speciale lens die de verborgen Yo-Kai zichtbaar maakt, moet je proberen om de mysteries van de Yo-Kai op te lossen om zo tot de kern van de problemen door te dringen en daarmee de prachtige stad Springdale te beschermen.

Naast dit verhaal, vind je in de game YO-KAI WATCH nog honderden aanvullende missies. Tijdens het verkennen van de stad kom je verschillende missies tegen in Springdale. Om deze aanvullende missies te voltooien, kunnen spelers hun Yo-Kai steeds sterker maken en nieuwe Yo-Kai vinden en rekruteren.

Ook kun je Yo-Kai combineren met Yo-Kai Fusion om nieuwe, unieke en krachtige leden aan je team toe te voegen.

Om de gevechten in dit spel te winnen heb je niet alleen een sterk team Yo-Kai nodig. Je moet ook slim zijn en strategisch kunnen nadenken. Alle Yo-Kai hebben hun eigen unieke vaardigheden. Deze vaardigheden worden Soultimate Moves genoemd. Je team moet je middels het touchscreen van de Nintendo 3DS beheren en tijdens de gevechten op de juiste momenten in zetten.

YO-KAI WATCH

Dit vind je misschien ook leuk...