Robo Fish Deep Sea van Goliath

Robo Fish Deep SeaGoliath brengt in maart nieuwe, levensechte robotvisjes op de markt: Robo Fish Deep Sea. De kleurrijke speelgoedvisjes Robo Fish van Goliath zijn enorm populair en nu komen er nieuwe exemplaren. Goliath is de diepzee ingedoken en voegt daarom twee duivelse hengelvisjes met lichtjes, twee vertederende wimpelvisjes en een playset met een gestreepte wimpelvis en een aquarium toe aan de collectie.

Over Robo Fish Deep Sea

Robo Fish Deep Sea WimpelvisVan de verschillende series Robo Fish zijn al bijna een half miljoen exemplaren verkocht en binnenkort zijn de Robo Fish Deep Sea verkrijgbaar. Zodra je deze Robo Fish in het water legt gaan ze door een ingebouwde sensor zwemmen. Dankzij een speciale techniek kunnen deze robotvisjes zich heel realistisch in vijf richtingen bewegen. Ze zijn natuurlijk waterdicht en worden aangedreven door batterijen die worden meegeleverd. De prachtige kleuren zorgen ervoor dat ze zeer realistisch ogen. De hengelvissen uit deze nieuwe serie hebben evenals in het echt een ingebouwd lichtje.

De batterijen van de robotvisjes schakelen na een minuut vanzelf uit. Door op het glas of aquarium te tikken gaan de visjes weer zwemmen.

De robotvisjes zijn rustgevend om naar te kijken. Ze lijken zeer realistisch en brengen je de voordelen van het hebben van vissen als huisdier, maar niet de nadelen. Je hoeft de robotvisjes niet te voeren en het aquarium hoef je niet zo vaak schoon te maken als een aquarium gevuld met echte vissen. Perfect dus voor kleine kinderen. De Robo Fish Deep Sea van Goliath brengt je de prachtige natuur uit de diepzee bij je thuis!

Verkrijgbaarheid Robo Fish Deep Sea

Robo Fish Deep SeaVanaf maart zijn de Robo Fish Deep Sea van Goliath verkrijgbaar bij de verschillende speelgoedwinkels en speelgoed webwinkels. De twee duivelse hengelvissen en de twee gekleurde wimpelvissen hebben een adviesprijs van 14,99 euro per exemplaar. De zwart-wit gestreepte wimpelvis met aquarium heeft een adviesverkoopprijs van 34,99 euro.

Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...