VTech Flipsies

VTech Flipsies JazzHet is september en september is VTech Flipsies maand! Flipsies zijn hartsvriendinnen door dik en dun. De VTech Flipsies collectie bestaat uit zes vriendinnen die hét voorbeeld zijn voor de jongste generatie, voor wie de wereld nog helemaal open ligt.

Over VTech Flipsies

VTech Flipsies Jazz en Cabrio PodiumLater als ik groot ben, dan … Deze dromen herkent iedereen nog van toen hij of zij klein was. Met hulp van ambitie, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en een beetje geluk kun je een heel eind komen. De VTech Flipsies zijn hierin een goed voorbeeld. In eerste instantie lijken de Flipsies zes doorsnee meisjes, maar schijn bedriegt. De Flipsies kunnen in een handomdraai veranderen en hun droom uit laten komen. Met een compleet nieuwe look staat er ineens een meid van de wereld. Iedere Flipsie heeft ongeveer acht accessoires om hun look te veranderen: een ander kapsel, een nieuwe kledingstijl. Druk op de magische ketting en de dromen komen uit!

De VTech Flipsies heten Jazz, Carina, Grace, Lexi, Sandy en Clementine. Elk Flipsie meisje heeft ook een accessoire met een Magic Point. Hiermee komt nog meer interactie tot stand. Zet haar Magic Point van de taartvorm en haar voorkomen past zich direct aan, haren en kleding veranderen en ze is wie ze wilt zijn.

Sandy wilt graag dolfijnenverzorgster worden en stapt daarom op haar surfbord om die droom uit te laten komen. Lexi wordt het liefst juf. Grace droomt erover om prinses te worden en Carina stapt op haar weegschaal om dokter te worden. Jazz vindt haar Magic Point in haar drumstel en wilt maar al te graag zangeres zijn.

Verkrijgbaarheid VTech Flipsies

VTech Flipsies Sandy Droomhuis Luxe JactDe VTech Flipsies zijn als speelset of individueel verkrijgbaar. De VTech Flipsies los hebben een adviesverkoopprijs van €9,95, De speelsets Sandy Luxe Jacht/Droomhuis heeft een adviesverkoopprijs van €49,95 en Jazz en Cabrio/Podium kost €22,95.

Wist je dat de Flipsies hun eigen community met een eigen website hebben? Op www.flipsies.nl vind je inspiratie, video’s, activiteiten en spelletjes.

Click to rate this post!
[Total: 8 Average: 4.1]

Dit vind je misschien ook leuk...