Spellenspektakel verhuist naar Jaarbeurs Utrecht

Spellenspektakel verhuist naar Jaarbeurs Utrecht. Na eerder meerdere succesvolle edities in het Beursgebouw te Eindhoven te hebben gehad, verhuist deze beurs van borspellen dit jaar naar de Jaarbeurs in Utrecht. Door de sluiting van het Beursgebouw Eindhoven op termijn kiest de organisatie van Spellenspektakel voor een nieuwe, meer centrale locatie waar Spellenspektakel verder kan groeien.

“Beursgebouw Eindhoven is een fantastische locatie”, benadrukt Spellenspektakel-organisator Frank Bunnik. “We zouden graag nog een aantal edities in Eindhoven blijven, maar dat is helaas niet mogelijk. Hoewel we dit jaar nog voor een laatste keer gebruik zouden kunnen maken van de ruimte van Beursgebouw Eindhoven, is het beter om al dit jaar de overstap naar de Jaarbeurs te maken. Onze toekomst ligt in Utrecht.”

Bij de Jaarbeurs te Utrecht kan Spellenspektakel nog meer bordspelspelfanaten welkom heten om een weekend lang kennis te komen maken met de nieuwste ideeën op bordspelgebied van diverse bekende en onbekende merken en producenten. Neem een kijkje bij één van de honderden speeltafels waar de nieuwste bordspellen worden gepresenteerd, ontdek de laatste uitbreidingen van je favoriete spel, test de spellen en kijk rond bij de winkels vol spellen. Bij de Spellenbeurs is er voor jong en oud genoeg te beleven!

Spellenspektakel vindt dit jaar op 9 en 10 november plaats in Jaarbeurs Utrecht. Voor meer informatie kun je terecht op www.spellenspektakel.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...