Speelgoed van The Powerpuff Girls

Speelgoed van The Powerpuff GirlsCartoon Network heeft Spin Master speelgoedpartner van The Powerpuff Girls gemaakt. Spin Master is daarmee de eerste licentiepartner voor de wereldwijde franchise lancering in 2016. Met deze samenwerking wordt de al reeds langlopende relatie tussen de twee bedrijven verder uitgebreid en krijgt Spin Master de rechten op de creatie van een volledige productlijn voor speelgoed van The Powerpuff Girls.

Over speelgoed van The Powerpuff Girls

De volledige productlijn van het speelgoed van The Powerpuff Girls zal bestaan uit onder andere pluche figuren, speelsets, poppen, rollenspellen, elektronisch gestuurd speelgoed en impulsartikelen. De wereldwijde lancering van het speelgoed van The Powerpuff Girls staat gepland voor de herfst van 2016.

Volgens Pete Yoder, Vice President van Cartoon Network Enterprises Noord Amerika, kunnen ze door deze deal een nieuwe generatie fans kennis laten maken met The Powerpuff Girls. Door samen te werken met Spin Master heeft Cartoon Network uit de eerste hand de mate van innovatie en enthousiasme kunnen zien die zij aan hun producten meegeven. Cartoon Network is ervan overtuigd dat het speelgoed van The Powerpuff Girls fans van alle leeftijden kan laten geloven dat ook zij, net als Bubbles, Blossom en Buttercups door te spelen, de wereld kunnen redden voor het slapen gaan.

Over The Powerpuff Girls

The Powerpuff Girls is een van oorsprong 78 aflevering tellende televisieserie, gemaakt door Craig McCracken, en gaat over Bubbles, Blossom en Buttercups die samen de wereld redden. Deze televisieserie heeft twee Emmy Awards gewonnen en vormde de inspiratie voor een speelfilm in 2003. The Powerpuff Girls is één van de best scorende Cartoon Network franchises ooit en heeft al meer dan 2,19 miljard euro aan retailomzet behaald sinds de start. Nu er een geheel nieuwe animatieserie door Cartoon Network Studios is geproduceerd is de deal tussen Cartoon Network en Spin Master niet geheel verrassend.

Zodra het eerste speelgoed van The Powerpuff Girls beschikbaar is, zullen wij dit als eerste melden

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...