Ludieke promotie Super Mario 3D World

Super Mario 3D WorldVrijdag 29 november aanstaande is de release van een nieuw Super Mario Spel: Super Mario 3D World voor de Nintendo Wii U. Om deze release niet stilletjes voorbij te laten gaan organiseert Nintendo een ludieke promotie voor Super Mario 3D World: een Super Mario Look-Alike wedstrijd en een Meet & Greet met de man van dé originele Super Mario stem Charles Martinet.

Historie Super Mario

Super Mario bestaat al ruim 25 jaar en is de bekendste figuur uit de wereld van videogames. De stem van Super Mario is dan ook zo bekend dan iedereen deze stem direct herkend wanneer de woorden ‘It’s me, Mario!’ uitgesproken worden. Niet voor niets wordt deze stem al meer dan 20 jaar ingesproken door de bekende stemacteur Charles Martinet. Hier is nooit vanaf geweken en dat is maar goed ook.

Promotie Super Mario 3D World
De release van het nieuwste Super Mario spel wordt op 1 december gevierd met een Super Mario look-alike wedstrijd en een meet & Greet met de originele Super Mario Stem Charles Martinet in de Media Markt bij de Amsterdam Arena. Een leuke en ludieke promotie. Dus wanneer je enorm lijkt op Super Mario of jezelf als Super Mario kan vermommen roept Nintendo je op om mee te doen aan de Super Mario look-alike wedstrijd. De winnaar krijgt een door Charles Martinet gesigneerde Wii U Premium Bundel bestaande uit de Nintendo Wii U, Super Mario 3D World en een Charles Martinet gepersonaliseerde voicemail . Leuk detail: Charles Martinet zit in de jury die de winnaar van deze look-alike wedstrijd kiest.

Super Mario 3D World het spel
Super Mario 3D World wordt exclusief voor de Nintendo Wii U uitgebracht. In dit spel kom je oude bekenden zoals Super Mario, zijn broer Luigi, Princess Peach en Toad tegen. Deze vier vrienden bundelen hun krachten waardoor je met vier spelers tegelijkertijd deze nieuwe game kunt vieren. Nieuw in deze versie van Super Mario is dat je een power-up kunt sturen waarmee je kopieën van je personages kunt maken en kun je een kattenpak krijgen waarmee je langs muren kunt klimmen, vijanden kan krabben en de vlaggenstokken gemakkelijk kan bestijgen.

Wil je meedoen aan de look-alike wedstrijd? Schrijf je voor 27 november in via Nintendo.nl. Wil je een exemplaar van Super Mario 3D World laten signeren door Charles Martinet? Wees dan op tijd bij de Media Markt bij de Amsterdam Arena op zondag 1 december want wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...