Playmobil wint awards

Playmobil wint awardsIn het jaar dat Playmobil 40 jaar bestaat wint deze speelgoed fabrikant twee awards op de Toy Fair 2014 in London, Engeland. Deze prestigieuze prijzen van de Toy Fair – een speelgoed beurs die al ruim 60 jaar bestaat – zijn enthousiast in ontvangst genomen door Playmobil.

Playmobil wint awards voor 2 sets

Op de Toy Fair 2014 pakt Playmobil de awards voor twee nieuwe producten: de Ancient Dragon Castle en het Fairy Island. Marketing Manager van Playmobil UK, Jamie Dickinson, zegt dat Playmobil een enorm succesvol jaar heeft gehad deze editie van Toy Fair. Het winnen van twee awards en buitengewoon veel bezoekers bij onze Playmobil Dragon’s Land thema beursstand maken deze beurs zeer geslaagd. Hoe kunnen we het jaar waarin Playmobil 40 jaar bestaat nu beter beginnen? Een betere start van dit speciale jaar kunnen we niet wensen.

Over Toy Fair

Toy Fair bestaat al ruim 60 jaar en dit jaar presenteerden er meer dan 220 exposanten hun nieuwe speelgoed aan het publiek. Op Toy Fair vind je leuke, nieuwe, innovatieve producten en voor fabrikanten is de tentoonstelling een mooie showcase waarbij ze kunnen netwerken.
De eerste Toy Fair werd in 1954 georganiseerd en groeide begin jaren zestig uit tot een internationale beurs waar speelgoed fabrikanten uit heel Europa hun producten konden presenteren. Zo maakte Engeland in 1960 op deze beurs kennis met LEGO.
In de jaren hierop groeide Toy Fair steeds harder en momenteel krijgt het gigantisch veel media aandacht van o.a. de BBC, Radio 1 en 4 (UK), The Sun, The Telegraph en the Mirror.

Playmobil 40 jaar

Playmobil wint awards in het jaar dat ze 40 jaar bestaan en daar ze heel blij mee. Veertig jaar geleden werd Playmobil opgericht door Hans Beck en voor het eerst gemaakt. De eerste Playmobil prototypes waren van hout. In de komende jaren werd Playmobil populairder en populairder en werden er steeds weer nieuwe sets uitgebracht waardoor het interessant voor de markt bleef.
Later dit jaar zal Playmobil met nieuws komen over verdere festiviteiten en releases van Playmobil om het 40 jarige bestaan te vieren!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...