Interactieve huisdieren Pixie Belles

Interactieve huisdieren Pixie Belles

Eldohm, bekend van onder andere de Fingerlings® en Kurio® lanceert een nieuw interactief huisdier: de Pixie Belles. Hiermee speelt de distributeur van WowWee® in op de populariteit van het verzorgen van huisierenspeelgoed. De Pixie Belles kunnen dansen, kusjes geven en houden natuurlijk ook van knuffelen.

Over de interactieve huisdieren Pixie Belles

Er zijn vier verschillende Pixie Belles verkrijgbaar: Esme, Aurora, Layla en Rosie. De schattige huisdieren hebben ieder hun eigen kenmerkende geluiden en giecheltjes en zien er schitterend uit met hun grote ogen. Ze reageren op aanraking en geluid door sensoren op mond en rug.

De interactieve huisdieren Pixie Belles hebben ieder drie speelstanden: verzorgen, draaien en dansen. In de verzorgingsstand kun je haar aaien, een kusje geven en met haar communiceren. Door te kijken naar de kleur van haar magische oplichtende hoorn kun je weten hoe ze zich voelt. Daarnaast zijn de beestjes voorzien van KissTech ™ een unieke sensortechnologie die een wang detecteert en een kus kan geven. Laat je Pixie Belles draaien in de spin-modus door met ze te praten of in je handen te klappen. Of start een dansfeest in de dansmodus met zes verschillende liedjes en dansjes. Pixie Belles dansen en draaien op hun magnetische powerpods.

Je kunt de Pixie Belles aan je kleding bevestigen en zo overal mee naar toe nemen, of plak ze op een magnetisch oppervlak zoals een kluisje of een koelkast.

De donzige, kleurrijke staarten kun je los maken om als armband, sleutelhanger of scrunchie te dragen. Ze kunnen zelfs worden gemixt en gematcht met de andere Pixie Belles. Pixie Belles brengen licht, liefde, schattige geluiden en leuke bewegingen.

De populariteit van huisdierenspeelgoed

“We blijven enorm positieve reacties ontvangen op Fingerlings. Deze reacties laten zien dat kinderen dol zijn op het verzorgen van hun huisdierenspeelgoed”, vertelt Sydney Wiseman, Brand Manager bij WowWee. “Met Pixie Belles versterken we de geliefde eigenschappen waar Fingerlings bekend om staan. Kinderen hechten zich aan hun Belles door zowel draagbare als interactieve functies.” Entertainment Editor Jessica Hartshorn, winnaar van het beste speelgoed van het tijdschrift Parents van 2019, licht toe: “Ouders houden van speelgoed dat uniek, aantrekkelijk en leuk is voor kinderen om met hun vrienden mee te spelen. Ze vinden het ook belangrijk dat speelgoed geen groot gat in de portemonnee slaat. Pixie Belles voldoen aan die eisen.”

De Pixie Belles zijn verkrijgbaar bij de grotere retailers.

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...