Nieuwe K’NEX Achtbaan sets

Nieuwe K'NEX Achtbaan setsIn het voorjaar van 2014 herintroduceerde Big On Toy Innovation (BOTI) de bouwsets van K’NEX in Nederland met een flink assortiment. Nu komt BOTI met nieuwe K’NEX Achtbaan sets. Met deze nieuwe bouwsets van K’NEX beleven kinderen bouw- en speelplezier waarmee de mooiste attracties en gemotoriseerde achtbanen worden gemaakt.

Met deze nieuwe kleurrijke serie van K’NEX wordt een huiskamer in no time omgetoverd tot een waar pretpark. Met imposante namen als Typhoon Frenzy en Phoenix Fury weet je al genoeg. Deze speelgoed sets staan garant voor spektakel en plezier.

K’NEX Reuzenrad (K’NEX Ferris Wheel)

K'NEX ReuzenradNieuw is het reuzenrad om het pretpark in je eigen huis af te maken. Dit reuzenrad van ruim een meter hoog bevat een motor waardoor het reuzenrad rond draait. Met 475 onderdelen is je kind wel even zoet om het K’NEX Reuzenrad in elkaar te zetten. Dit product is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar en heeft een adviesverkoopprijs van €34,99.

K’NEX Typhoon Frenzy

K'NEX Typhoon FrenzyDe Typhoon Frenzy is een set, bestaande uit 649 onderdelen, waarmee je twee verschillende achtbanen kunt maken. Ben je het ene model zat? Dan bouw je het andere type achtbaan. Dankzij de gemotoriseerde lift rijdt het wagentje van de achtbaan vanzelf omhoog. De K’NEX Typhoon Frenzy is geschikt voor kinderen vanaf negen jaar en heeft een adviesverkoopprijs van €64,99.

K’NEX 70 Model Bouwset

K'NEX 70 Model BouwsetDeze bouwset geeft je geen kant en klare bouwtekening, maar 702 klassieke K’NEX onderdelen om je fantasie op los te laten. De onderdelen zitten verpakt in een handige opbergbox. Bouw een boot, truck, luchtballon of zandkasteel met deze bouwset van K’NEX. Geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar. De adviesverkoopprijs van deze bouwset is €59,99.

Andere Nieuwe K’NEX Achtbaan sets

Verder lanceert BOTI dit najaar de volgende nieuwe K’NEX Achtbaan sets: de K’NEX Raptor’s Revenge (€59,99), K’NEX Phoenix Fury (€64,99), K’NEX Supernova Blast (€79,99), K’NEX Hyperspeed Hangtime (€89,99) en de K’NEX Thunderbolt Strike (€159,99).

Voor meer informatie over K’NEX, zie www.knex.nl

Dit vind je misschien ook leuk...