Little Live Pets Schildpadden

Little Live Pets SchildpaddenVoor de kinderen die graag een schildpad als huisdier willen hebben, maar dit niet mogen van hun ouders, is er nu goed nieuws! Vanaf oktober kun je een schattig schildpad van Little Live Pets gewoon bij de betere speelgoedwinkels (online en in de winkel) kopen. Lees daarom nu snel meer over de Little Live Pets Schildpadden.

Over Little Live Pets Schildpadden

Little Live Pets SchildpaddenVoor deze prachtige en kleurrijke schildpadden heb je geen duur aquarium nodig en hoef je je geen zorgen te maken over de verzorging van dit schildpad. Dat is namelijk niet nodig! De Little Live Pets bewegen als echte schildpadden en kunnen zowel lopen over het land als zwemmen in het water.

De Little Live Pets Schildpadden zijn de nieuwste dieren uit de collectie van Little Live Pets, naast de al reeds verkrijgbare vogels en vlinders. Er zijn maar liefst vijf verschillende schildpadden om te verzamelen. Vier schildpadden zijn los verkrijgbaar: de stoere groene, een schattige roze, een prachtige paarse en de witte sneeuwversie. Het vijfde schildpad is een hele bijzondere: Sterretje. Sterretje is verkrijgbaar met een echt schildpaddenverblijf. Dit verblijf is een luxe verblijf met een diep gedeelte waar het schildpad kan zwemmen en een droog gedeelte waar het schildpad kan lopen. Dankzij dit luxe schildpaddenverblijf, kun je jouw superleuke schildpad altijd makkelijk overal mee naar toe nemen.

De Little Live Pets Schildpadden zijn de perfecte huisdieren: de schildpadden hebben geen verzorging nodig, ze lopen niet weg, ze houden geen winterslaap, worden niet ziek en hebben altijd zin om te spelen. De schildpadden van Little Live Pets zijn net echt!

Verkrijgbaarheid Little Live Pets Schildpaddenverblijf

Little Live Pets SchildpaddenDeze prachtige schildpadden van Little Live Pets zijn vanaf oktober 2015 verkrijgbaar bij Toys XL, Top1Toys en bol.com. Het schildpaddenverblijf heeft een adviesverkoopprijs van €29,99. De losse schildpadden hebben een adviesverkoopprijs van €17,99.

Dit vind je misschien ook leuk...