Kirby Planet Robobot

Kirby Planet RobobotOp 10 juni 2016 wordt de game Kirby Planet Robobot gelanceerd, exclusief voor de Nintendo 3DS systemen. In deze game wordt Planet Popstar aangevallen door het robotleger van Haltmann Works Company en alleen Kirby kan deze machines tot stilstand brengen. En dit robotleger moet oppassen! Kirby beschikt niet alleen over een groot aantal nieuwe en terugkerende kopieervaardigheden, hij kan ook Robobot Armours besturen met speciale scanmogelijkheden!

Over Kirby Planet Robobot

Kirby Planet RobobotIn dit nieuwe avontuur van Kirby, kan Kirby Planet Popstar op gloednieuwe manieren verkennen. Op deze manier kan hij de handige Wrench van zijn Robobot Armour gebruiken om omgevingsonderdelen mee te verwijderen, nieuwe gebieden te bereiken en geheimen te ontdekken. Ook kan Kirby zijn vijanden ermee scannen om nog krachtigere versies van zijn beroemde kopieervaardigheden te krijgen. Sommige zetten zelfs de platformactie compleet op zijn kop! Bijvoorbeeld wanneer onze Kirby een vijand scant die over een ‘Jet’ beschikt, dan zal zijn Robobot Armour overschakelen naar de Jet Mode en vliegt hij in shoot-‘em-up stijl door het level heen! Op deze manier activeert het scannen van een vijand met ‘Wheel’ de Wheel Mode, zodat zijn Robobot Armour verandert in een wagen waarmee hij over de voor- en achtergrond kan racen.

Kirby Planet RobobotIn deze nieuwe game beschikt Kirby ook over een aantal nieuwe kopieervaardigheden. Sommige ervan doen ons denken aan zijn tegenstanders in de Super Smash Bros-serie. Kirby kan door bepaalde vijanden op te slokken zijn geestkracht gebruiken met de ESP vaardigheid, met pillen gooien en met een clipboard slaan als Dokter Kirby. Wanneer je Kirby amiibo uit de Super Smash Bros Collection scant, veranderd Kiorby voor het eerst sinds Kirby and the Amazing Mirror in Smash Bros Kirby. Nu kan Kirby verschillende vernietigende vechttechnieken gebruiken zoals de Hammer Swing, Final Cutter, Stone Attack en heeft hij het vermogen om met een schild vijandelijke aanvallen af te weren.

Op 10 juni is het nieuwe spel Kirby Planet Robobot verkrijgbaar in Europa voor alle Nintendo 3DS systemen en zal tevens de amiibo-bundel van het spel verkrijgbaar zijn samen met de Kirby Collection-amiibo.

Dit vind je misschien ook leuk...