LEGO Ninjago op Nintendo 3DS

LEGO NinjagoVanaf vandaag is de game LEGO Ninjago Nindroids verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS en de PlayStation Vita. Met dit spel van Warner Bros Interactive Entertainment, TT Games en de LEGO Group moet je de ninja’s helpen om New Ninjago City te redden van de vijand: Digital Overlord.

Over LEGO Ninjago

LEGO Ninjago Nindroids screenshot

LEGO Ninjago Nindroids screenshot

Dit nieuwe spel voor de handhelds van Nintendo en Sony is gebaseerd op afleveringen van de televisie animatie serie ‘Ninjago: Masters of Spinjitzu’. Je komt terecht in New Ninjago City waar de Ninja’s het moeten opnemen tegen de dreiging van het robotleger Nindroids van de slechte Digital Overlord. Kies je favoriete Ninja (Jay, Zane, Cole, Kai en Lloyd) om deze missie tot een goed einde te brengen, door in meer dan dertig verschillende levels de stad te redden. Je krijgt hierbij hulp van gave voertuigen, speciale wapens en Technoblades. LEGO Ninjago heeft een PEGI Rating van 7.

Volgens Tom Stone, Managing Director van TT Games, is dit dé actiegame waar de Ninjago fans op zitten te wachten. Deze game is gemaakt met alle personages, humor en spanning die deze samenwerking tot een groot succes zullen maken. Niet voor niets is TT Games zeer verheugd om LEGO Ninjago: Nindroids toe te voegen aan hun populaire LEGO Ninjago franchise.

In LEGO Ninjago: Nindroids herken je diverse LEGO bouwsets terwijl je vanuit de Ninjacopter van Zane Samurai X Vijanden neerschiet, je raketten afvuurt vanuit de Kai Fighter, je met Jay’s Thunder Raider door de straten van Cole’s Earth Mech rijdt en op Lloyd’s Golden Cycle door het bos scheurt.
Bezoek tevens de New Ninjago City Hub waar de Grand Sensei Dareth’s Mojo Dojo, de Doomsday Comix en Mr. Noodle’s Noodle Bar gegrondvest zijn.

Verkrijgbaarheid LEGO Ninjago

LEGO Ninjago is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de betere game verkooppunten en is beschikbaar voor de Nintendo 3DS en de Playstation Vita. De adviesverkoopprijs voor LEGO Ninjago is €39,99.

Dit vind je misschien ook leuk...